Örömlányokhoz járni rossz dolog? Elítélendő?
"és az nem álszentkedés hogy te mindenkit elítélsz ismeretlenül, név nélkül és úgy hogy még 2 szót se váltottál vele sem írásban sem szóban?!"
ez két hülyeség egybegyúrva.
"a hatoskanak elegge szar elete lehetett a nok teren."
igen, mellesleg homo is vagyok meg impotens ronda és szűz, és különben is dögöjjek meg. ha meg nő vagyok, akkor lezbi ronda és szűz és különben is dögöjjek meg. ha meg nem vagyok se ronda se szűz, akkor is dögöjjek meg...
meg nemi betegséget is csak idegenektől lehet elkapni, elvégre mindenki hűséges a párkapcsolatban.
ennyi hülyeséget...
tl,dr
"15:18-as, ráhibáztál.. :)) A 2. válaszoló vagyok, 33 éves vagyok, és a második pasimhoz hozzámentem feleségül, és 7 éve élünk boldogan..."
nem másodikat mondtam, elsőt.
persze gondolom vele volt az első csók, vele vesztetted el a szüzességed és ő is veled, és sosem csaltátok meg egymást (legalább is nem tudtok róla). az előző pasiddal meg csak kézenfogva sétáltatok az oviban.
aztán jött a herceg és megmentette a királynőt a sárkánytól...
tegyük fel így van, 100ból 1, akit nem ismerek. és mi lesz a több 99cel akivel a valóságban találkozunk?
nem baj, jó dolog leszólni a prostikat, attól érezzük magunkat többnek, hogy kevesebb pasival bújtunk ágyba(legalább is azt hisszük), elvégre semmi mást nem tudunk felmutatni.
"Jah, hát én odáig nem merészkedem, hogy a számra vegyem őket... nyugi :)))"
szerintem meg a hadsereges beszólást nem bóknak szántad. az meg egyéni ízlés kérdése, kinek hol a határ a hadsereg meg a "tapasztalt" között.
"Kezdjük ott, hogy kis túlzással a mai "modern" nőkön sem megy át sokkal kevesebb férfi, mint egy prostin,"
sőt, szerintem a diszkósribik tartják is a luxusprostik kvótáját. és ezt soha nem fogja elismerni egy nő sem, inkább itt teszi fel a kérdéseket, hogy hazudjon e a pasijának arról, hány partnere volt előtte.
őszintén az emberiség töredéke házasodik meg szűzen vagy él együtt az első párjával, akivel az első együttléte is volt. szépen hangzik ez a keresztényerkölcs dolog, meg vicces ezt a képet mutatni egymásnak, de teljesen fölösleges hazudozni. nem is értem, minek, mikor a valóság ettől mérföldekre van, nyílt titok, hogy a házasságok felében legalább történt már megcsalás és a legtöbb "szerelem" csak pár évig tart, utána meg már megszokás. azért meg értelmetlen leszólni másokat, mert 3 pasival több vitte az ágyba mint engem...
másrészt a nők nagy része előnyben részesíti a "tapasztalt" férfiakat, még akkor is, ha a lány szűz (talán pont azért). mellesleg a prosti munkát is végzi valami nő és a selyemfiúkat is igénybe veszik nők.
szóval ennyit a "gusztusról".
tegyük fel elhiszem ezeket az online meséket, csak valahogy a valóságban mindig kiderül, hogy valami nem stimmelt az illetővel/kapcsolattal.
minek álszentkedni, mikor mindenki tudja hogy a szex szükséglet és jó érzés (jobb esetben)?
Ráadásul megfigyelhető, hogy aki gusztustalannak tartja, azok mind nők. Bakker, őket senki nem kérdezte. Én sem megyek a "jó nyalogatni a f*szi izmos kocka hasát" topicba, mert nekem meg az lenne gusztustalan.
Iidióták.
1.) ez az onismereti topicban van, es barki valaszolhat. problem?
2.) en nem alszenteskedtem, de ez valami freudi elszolas? szoval te azert jarsz ide, hogy igy mosd tisztara a lelkiismereted?
3.) nem altalanositok es nem szeretek itelkezni. vannak akik megis kiverik a biztositekot, mert nem vagyok szent. es azok pont a prostizo ferfiak, mert velemenyem szerint nagyon rosszul csinalnak valamit. nem tudok egyeterteni veluk. erdekes modon a prostikkal nincs ilyen foku eloiteletem, ami talan elsore kepzavar, de ha nem lenne kereslet, nem lenne szolgaltatas sem.
4.) mi kozom a diszkoribikhez? miert ne ismernem el a kvotajat? es neked mitol lesz jobb, ha en elismerem a diszkoribik kvotajat?
valoban nem vagyok diszkoribi, es gondolom itt megjelenik a szemed elott egy otthonkas becsavart haju neni a sodrofaval a kezeben. pedig az is szelsoseg. a legtobb no, akit szvsz normalisnak aposztrofalnek, az arany kozeputat testesiti meg, probal vonzo lenni, de nem kvas, es nem akar visszaelni a szexualitasaval (mert az ket elu fegyver, ha nem tudnad.) de nem is egy harcos, igenytelen feminista amazon, hanem valahol a ketto kozott, probalunk mas erenyeket megszerettetni magunkban. olyan erenyekre gondolj itt, ami nem csak nokre es nem csak ferfiakra vonatkozik, altalnos emberi (esetleg! erkolcsi) ertekek. az, hogy te csak olyan noket ismeresz, akin at ment a fel varos vagy falu, az csak teged jellemez. de ertem se aggodj, en sem vagyok fap!na. egyszeruen tudom hol a hatar, es tudom mikor minek hol a helye es ideje. ha ez neked esetleg unalmas, akkor menj vissza a megkeseredett eletedhez, sot menj prostihoz is, pont beleillesz a kepbe;) (aztan meg gyere vissza ide, papolj hogy mekkora ribi mindenki, es egyebkent is mindenki alszent. ha sz@r az egesz vilag, esetleg veled lehet a problema)
16os
jó lenne ha megjelölnéd, kinek válaszolsz
szerintem nem tudod mi az a freudi elszólás.
ha meg te sem vagy szent, akkor nincs értelme becsmérelned másokat.
nem értem mi közöd van a diszkóribikhez vagy mi bajod van azzal a szövegrésszel
azt meg hanyagoljuk, mi egy nő véleménye a normális nőről, aki nem kvás...
ha meg neked ebből az jön le hogy rossz a világ, ez is téged minősít, bár engem nem érdekel, milyen ember vagy
bizonyára sérti a női önbecsülésed, ha nem csak szépeket mondanak a nőkről, de ez az igazság, akár tetszik kedves "nők", akár nem.
tudod egyszer egy ember azt mondta: az vesse rá az első követ, aki bűntelen...
„1.) ez az onismereti topicban van, es barki valaszolhat. problem?
2.) en nem alszenteskedtem, de ez valami freudi elszolas? szoval te azert jarsz ide, hogy igy mosd tisztara a lelkiismereted?
3.) nem altalanositok es nem szeretek itelkezni. vannak akik megis kiverik a biztositekot, mert nem vagyok szent. es azok pont a prostizo ferfiak, mert velemenyem szerint nagyon rosszul csinalnak valamit. nem tudok egyeterteni veluk. erdekes modon a prostikkal nincs ilyen foku eloiteletem, ami talan elsore kepzavar, de ha nem lenne kereslet, nem lenne szolgaltatas sem.
4.) mi kozom a diszkoribikhez? miert ne ismernem el a kvotajat? es neked mitol lesz jobb, ha en elismerem a diszkoribik kvotajat?
valoban nem vagyok diszkoribi, es gondolom itt megjelenik a szemed elott egy otthonkas becsavart haju neni a sodrofaval a kezeben. pedig az is szelsoseg. a legtobb no, akit szvsz normalisnak aposztrofalnek, az arany kozeputat testesiti meg, probal vonzo lenni, de nem kvas, es nem akar visszaelni a szexualitasaval (mert az ket elu fegyver, ha nem tudnad.) de nem is egy harcos, igenytelen feminista amazon, hanem valahol a ketto kozott, probalunk mas erenyeket megszerettetni magunkban. olyan erenyekre gondolj itt, ami nem csak nokre es nem csak ferfiakra vonatkozik, altalnos emberi (esetleg! erkolcsi) ertekek. az, hogy te csak olyan noket ismeresz, akin at ment a fel varos vagy falu, az csak teged jellemez. de ertem se aggodj, en sem vagyok fap!na. egyszeruen tudom hol a hatar, es tudom mikor minek hol a helye es ideje. ha ez neked esetleg unalmas, akkor menj vissza a megkeseredett eletedhez, sot menj prostihoz is, pont beleillesz a kepbe;) (aztan meg gyere vissza ide, papolj hogy mekkora ribi mindenki, es egyebkent is mindenki alszent. ha sz@r az egesz vilag, esetleg veled lehet a problema)”
A nők nagy része pont hogy visszaél a szexualitásával,, mert úgy öltözik, mint aki a sarokra készül, és igyekszik mindenre „rásegíteni” a kinézetével. De gondolom, ezt sem tűnt még fel neked. Tetszik, nem tetszik, a legtöbb mai fiatal nőn elég sokan átmentek már. Ha nem hiszed, itt is olvasgatsz iylen „hány szexuális partnered volt?” stb. remek kérdéseknél, ahol leírják a nők, hogy pl. 22 évesen már 8-10 férfinál tartanak. Jobb esetben. Nem vagy képes felfogni, hogy vkit nem érdekelnek a hülyeségeitek se a képmutatás, ezért egyszerűen elmegy prostihoz. Ja, tudom, a nők nem ilyenek :D. A nők amikor szexre vágynak, akkor eljátsszák, hogy a „keresem az igazit” dolgot, és amikor lefeküdtek a férfival, akkor „nem ő volt az igazi” stb. és álltok tovább. Hány ilyen nőt láttam már:D. Vagy minden egyéjszakás kalandot komoly kapcsolatnak neveztek. Semmivel nem mocskosabbak a férfiak a nőknél, sem nem vágynak kevésbé a szexre, egyszerűen csak ti nők rohadtul féltek attól.h könnyűvérűnek tartanak és mit gondolnak rólatok, ezért álszenteskedtek mindig és beszéltek mellé. Egyébként meg el kell, hogy keserítselek, nem melegek, impotensek, szar életűek azok a férfiak, akiknek nincs jó véleményei a mai nőkről, hiába jöttök mindig ezzel, egyszerűen csak rohadtul ismeri már a nőket:).
A férfiak nem csak azért járnak szolgáltatóhoz, mert looserek, vagy sosem volt barátnőjük. Rengeteg családos ember van, aki mem akarja a házasságát tönkretenni csak azért ,mert Pl. a felesége nem akarja szájjal kielégíteni vagy más olyan vágya van,amivel nem akarja fárasztani az asszonyt stb.. Ezért lehet inkább szolgáltatásnak mondani. Van aki simán csak lazulásra vágyik, nem pedig arra, hogy egy kis ribi lezsibassza az agyát a sok hülyeséggel. Ráadásul az ilyen pózer ribancoktól nehezebb megszabadulni.Miután rájön az ember,hogy nem illenek össze, mert szellemileg a korához képest alulmaradott kidobja. Ezért miután elválnak a sértődött nő bosszúhadjáratot indít mindenhol próbálja lejáratni a másikat facebookon álregekkel zaklatja stb "hogy, milyen bunkó paraszt volt a pasi vele és minden pasi paraszt. Képes a későbbi kapcsolatba is belerondítani.Utána meg milyen jó ez a szingli élet sex és new york stb.. egy kis alkoholtól meg szétteszi a lábát mindenkinek.
Reglapjukon sokszor írják "én tudok kedves kisangyal is lenni de néha előbújik az ördög". Nah ilyenek ezek, egy cseppet se jobbak mint aki bevállaltan pénzért dolgozik.
A másik gondolat: Akinek van felesleges 10-20ezer forintja arra hogy eljárkáljon prostihoz az mégse olyan vesztes típusú ember szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!