Baj ha egy lány fiús?
Figyelt kérdés
mert amikor megyünk vásárolni ruhát, akkor ami a nőinél van az nem naon tetszik és amikor átmegyek a fiús ruhákhoz akkor az emberek megbámulnak h én mit keresek ott...és szerintem ez kicsit ciki nem?!2009. aug. 12. 12:09
1/7 anonim válasza:
hááát minden esetre nem természetes, ezért is néznek meg... amúgy nekem is vannak olyan lány ismerőseim, akik úgy viselkednek, mint a fiúk, úgy öltöznek stb... hát ez van:P szerintem ez még nem olyan vészes, de ha egy pasi lányos az már gáz..
2/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen a gyors választ...
2009. aug. 12. 12:16
3/7 anonim válasza:
nem gáz. vannak akik direkt erre buknak.
4/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz. Ha közben tudatában vagy, hogy valójában lány vagy. ;o)
(Jól írod: "fiús" lány. Ez nem identitászavar. Egyszerűen ilyen az ízlésed.)
5/7 gyumike válasza:
Szerintem nem ciki, mert ez majd idővel úgy is megváltozik,de mondjuk én is jobban szeretem a nagy fiús pulcsikat, amikből nem log ki a derekam és jó melegek is. De azért figyelj oda arra, hogy a fiús ruha viselése mennyire változtatja meg a személyiségedet. Arra jobban kell figyelni!
6/7 anonim válasza:
én is ilyen vagyok! :D rám is érdekesen néznek, de megszoktam, nem is vagyok vmi "természetes" jelenség ugy alapbol se. :S
Nem szrtm az ilyen nőcis-csajos, csöcskinn ruhákat... :S minden női ruha csillog, féfiak meg nemhordanak olyat (csaka homárok:D). Jobb, és jobban is állnak nekem ezek, mint a női ruhák amiböl több van kinn mint benn :D:D.
16/L
7/7 anonim válasza:
Rövid a hajad ? Van pasid ? Mert akkor szívesen megismernélek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!