Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehetnék lazább?

Hogyan lehetnék lazább?

Figyelt kérdés

Általában elég merev vagyok, mindenen felkapom a vizet, idegeskedek.Tőlem mindig nagyon messze állt ez a "nemtörődöm" stílus, viszont ebbe a merevségbe szellemileg tönkre fogok menni.Hogy nyugtassam le magam hogy ne érdekeljen mondjuk ha rám szólnak valami miatt?

Azt már próbáltam hogy sokat alszom és emiatt kevésbé legyek ingerült, de még nem az igazi.

2012. nov. 2. 20:33
 1/7 anonim ***** válasza:
Valeriana!
2012. nov. 2. 21:17
 2/7 xy333 válasza:

Meg kell találni az okot, amin görcsölsz, és meg kell szüntetni.

Nem vagy boldog, mivel a boldog ember nyugodt. Van önbizalmad?

2012. nov. 2. 21:38
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs túl sok önbizalmam és azt pedig eddig is tudtam hogy nem vagyok boldog, mert antiszociális és depressziós vagyok.
2012. nov. 2. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:

Hát a kettő nem zárja ki a boldogságot.

Én is nagyon antiszoc vagyok, de nem zavar. Sőt, elég durva depressziós korszakaim is voltak, most is abban vagyok, mégis boldog vagyok. És nyugodt. Eddig is az voltam. Rajtad áll, vagy bukik. :D

2012. nov. 3. 01:24
 5/7 Relikvia ***** válasza:
Szivj ell egy 0,4es cigit aztan be lazulssz mint a nadragom. Az mindig el lazit engem meg sokakatt
2012. nov. 3. 07:33
 6/7 A kérdező kommentje:
14 vagyok úgyhogy nem fogok cigizni.Ráadásul apám most szokott le róla úgyhogy nem is tudnék utána a szemébe nézni.
2012. nov. 3. 11:50
 7/7 Relikvia ***** válasza:
Nem sima cigire gondoltam...de csak..viccnek szantam a mariskat...:)) olvass sokat vagy rajzolj engem az nyugtatt meg ha ki irom a gondokat ki rappelem el mondom ra zuditom a vilagra aztan minden faja is:))
2012. nov. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!