Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék "lazább"?

Hogy lehetnék "lazább"?

Figyelt kérdés

Az a baj,hogy nagyon visszahúzódó vagyok,ha beszélek valakivel, feszengek, nem tudok mit kezdeni a kezeimmel,nagyokat nyelek.. és szerintem a járásomon is látszik,hogy nincs sok önbizalmam. :(

L/16

2010. ápr. 9. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem úgy lett önbizalmam,hogy piercinget csináltattam a szemöldökömnél.Így,hogy látható volt büszke voltam arra,hogy ezt megmertem tenni.Nálam ez segített.De ha te nem akarod ezt akkor higy benne,hogy te is jó vagy.Ha már elhiszed nyerő vagy!

25/L

2010. ápr. 9. 22:06
 2/4 Plaga ***** válasza:
kérj meg egy embert, hogy vágja el az összes ínszalagod és te leszel a leglazább ember a földön :) Amúgy pedig ne izgulj, legyél tárgyilagos és lényegretörő, ez elvileg jó
2010. ápr. 9. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem úgy lett önbizalmam, hogy megvettem az első Ferrarim... XD

Viccet félretéve, nem játszd meg magad. Ne idegenkedj a beszédtől, vegyél erőt magadon, legyél határozott. Aki szimpatikus azzal csevegjél, barátkozz. A kezeidet hagyd békén, ne tördeld. Általában nem vár tőlünk semmit a másik fél ha beszélgetünk vele, ne izgulj.

2010. ápr. 10. 00:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Éveken keresztül volt ezzel problémám. De az a helyzet, hogy széthullni se akartam. Aura Mediocritas - ezt tartsd szem előtt. Nem lazának kell lenni ( yo nigga feeling nem mindíg előnyös), hanem magabiztosnak, kiegyensúlyozottnak. Először is elégedettnek kell lenned magaddal, jó megjelenés és máris jönnek a dicsérő szavak. A rágózás az ami kitűnően oldja a stresszt. Ahol ez nem sérti a közerkölcsöt (utca, barátok között, stb), kiváltja a pótcselekvésre való kényszert. Beszéded mindíg nyugodt legyen, egyenletes, elvétve(!) néhány szlenget tolsz a szövegbe, és arcodon mindíg legyen egy fél mosoly (vigyor nem ugyanaz), ha valaki hozzád fordul. A járáson is lehet segíteni. Vállakat hátra, és nézelődj, minél kevesebbet lógasd az orrod. Gyakran szoktam olyat csinálni, hogy leülök egy padra kényelmesen és nézelődöm (ték dö szánsájn), hogyan megy ez másoknak. Szépen lassan valósítsd meg ezeket, tudd, hogy neked mi a jó. Ha mindezek megvannak hallgasd meg Grandmaster Flash üzenetét: http://www.youtube.com/watch?v=O4o8TeqKhgY figyeld a ritmust. Nekem segített, neked is fog! ;)
2010. máj. 10. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!