Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez miért van így nálam?

Ez miért van így nálam?

Figyelt kérdés
Én nem élvezem az életet, nem tudom miért olyan semmilyen, unalmas, vagy ha nem unalmas akkor rossz. Én csak nézni szeretem TV-ben h mások mit csinálnak de a való életben egyáltalán nem érdekel, mert untat, a tv-ben viszont nem. Fogalmam sincs h miért de nagyon sz@r érzés.
2009. aug. 11. 17:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt hívják depressziónak, ezt mivel nem fogod beismerni, hogy az vagy, marha gyorsan keress magadnak valami elfoglaltságot, dolgozz vagy nem tom, mert ebből később problémád lesz és vagy emós leszel, ha jön egy olyan érzelmi löket vagy még akármi is lehet! Velem is szokott ilyen lenni nyáron, de ha kimozdulok a megszokott környezetemből elmúlik. Rendezd át a szobádat!
2009. aug. 11. 17:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugi én is így érzek sajnos sztem is unalmas minden kéne neked valami jó izgis program attól függ mennyi idős vagy!
2009. aug. 11. 18:06
 3/4 anonim ***** válasza:

Elsőnek igaza van bedepiztél kicsit előfordul mindenkivel néha menj el bulizni vagy vmi persze ha ezt a korod is megengedi.

15 / F

2009. aug. 11. 18:12
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ne nézd olyan sokat a tévét és akkor muszáj vmi mást csinálnod hátha segít :)
2009. szept. 10. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!