Az emberek miért félnek kilépni a biztonsági zónájukból? Te félsz?
Figyelt kérdés
Ha van egy hely ahol biztonságban érzed magad akkor miért érzed rosszul tőle magad ha el kell hagynod.Az enyém a lakásunk és mindig görcsöl a hasam ha el kell mennem otthonról, főleg ha más emberek közé kell mennem.Te is így vagy ezzel?Ha igen akkor neked mi a biztonsági zónád ahol úgy érzed hogy senki sem bánthat?2012. nov. 1. 19:39
1/4 anonim válasza:
Én nem félek! Nekem már nincs mit vesztenem, így bátram állok a jövő elé.
2/4 anonim válasza:
Nekem is az otthonom hiszem ott jól ismert emberekkel vagyok akik szeretnek.Minden másik helyen úgy érzem hogy ítéletek,kritikák érhetnek.Ezért lettem teljesen antiszociális.
3/4 anonim válasza:
Nem nomrálisak ezek az érzések. Ha nem akarsz teljesen elmagyányosodni akkor gyorsan változtass rajta, ha kell szakember segítségével.
4/4 anonim válasza:
Ismerek olyan pánikbeteg embert aki ugyanigy van és nagyon szörnyű élete van, 2 éve nem lépett ki a lakásból. ez igy nem élet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!