Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ez normális ilyenkor?

Ez normális ilyenkor?

Figyelt kérdés

13 éves lány vagyok, igazából érzem hogy serdülök. Az a problémám, hogy mindig hangulatingadozásom van. Valamikor azt érzem hogy tökéletesen boldog vagyok, máskor meg rámtör a szomorúság, idegesség. Ez normális? El fog múlni?

Valaki nyugtasson meg légyszives!

2009. aug. 11. 14:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Jah én is így voltam, és utáltam. De kb 17esen már egész normális voltam :D
2009. aug. 11. 15:01
 2/13 A kérdező kommentje:
ok köszi
2009. aug. 11. 15:05
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez a helyzet, de én 15 éves vagyok. Van, mikor nagyon magam alatt vagyok tulajdonképpen a semmiért, minden apró dolgon stresszelem magam. De aztán néha pedig a fellegekben tudok járni, annyira boldog vagyok. Nem tudom, hogy ez elmúlik-e. Remélem, igen. Szeretném megtalálni az aranyközéputat.
2009. aug. 11. 15:09
 4/13 anonim ***** válasza:
Mintha csak én tettem volna fel a kérdést! Remélem elmúlik.:D
2009. aug. 11. 15:19
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen
2009. aug. 11. 15:19
 6/13 anonim ***** válasza:

Elmúlik,persze hogy el,nyugi!!!:D

Mikor 13-14 éves voltam, mindenen bőgtem,de most komolyan ha valaki felidegesített azért, ha valami nem sikerült akkor azért...mindig!Volt mikor meg halálra röhögtem magam!!!De nekem már elmúlt...nagy ritkasá ha sírok valamin...most már mindig jó a kedvem!!!:D:D

2009. aug. 11. 15:29
 7/13 A kérdező kommentje:

jajj köszönöm!!!

Most megnyugtattál!! :)))

2009. aug. 11. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:

elmúlik, egyrészt mert lehorgadnak a hormonok, másrészt mert idővel belefásulsz - szerintem élvezd ki, amíg ilyen magas hőfokon égsz! tapasztalj, élj, ismerd meg, hogy mi okoz örömet neked és mi tör össze! ez remek dolog a kamaszkorban, visszanézve látom, hogy ezek a kiélezett reakciók sokat elmondtak arról, hogy ki vagyok én. És az ideális az lenne, ha ebből az érzelmi intenzitásból és érzékenységből valamit át tudnál örökíteni a felnőttkorodba is - ha a kamaszokat bátorítanák erre, talán nem lenne ennyi agyhalott felnőtt.

Mindenesetre jó serdülést és kevéssé rázós utat =)

2009. aug. 13. 02:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2009. aug. 13. 13:08
 10/13 anonim ***** válasza:
Persze-persze. Nekem is 15-16 éves korom körül jött ez a korszakom. Gyűlöltem. Alvás mindig segített :D
2009. aug. 14. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!