Ez normális ilyenkor?
13 éves lány vagyok, igazából érzem hogy serdülök. Az a problémám, hogy mindig hangulatingadozásom van. Valamikor azt érzem hogy tökéletesen boldog vagyok, máskor meg rámtör a szomorúság, idegesség. Ez normális? El fog múlni?
Valaki nyugtasson meg légyszives!
Elmúlik,persze hogy el,nyugi!!!:D
Mikor 13-14 éves voltam, mindenen bőgtem,de most komolyan ha valaki felidegesített azért, ha valami nem sikerült akkor azért...mindig!Volt mikor meg halálra röhögtem magam!!!De nekem már elmúlt...nagy ritkasá ha sírok valamin...most már mindig jó a kedvem!!!:D:D
jajj köszönöm!!!
Most megnyugtattál!! :)))
elmúlik, egyrészt mert lehorgadnak a hormonok, másrészt mert idővel belefásulsz - szerintem élvezd ki, amíg ilyen magas hőfokon égsz! tapasztalj, élj, ismerd meg, hogy mi okoz örömet neked és mi tör össze! ez remek dolog a kamaszkorban, visszanézve látom, hogy ezek a kiélezett reakciók sokat elmondtak arról, hogy ki vagyok én. És az ideális az lenne, ha ebből az érzelmi intenzitásból és érzékenységből valamit át tudnál örökíteni a felnőttkorodba is - ha a kamaszokat bátorítanák erre, talán nem lenne ennyi agyhalott felnőtt.
Mindenesetre jó serdülést és kevéssé rázós utat =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!