Loptál e már?

Figyelt kérdés
2012. okt. 30. 20:39
 1/8 A kérdező kommentje:

tudom hogy volt már pár ilyen kérdés,de hátha érkezik egy két új érdekes válasz.

Miért loptál?

Megbántad-e hogy loptál,vagy tudod indokolni a tetted?

(mondjuk lopásra nincs elég jó indok)

2012. okt. 30. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen loptam. Kicsi koromban, talán 6-7 éves lehettem. Egy fiú vitt bele a rosszba. Nagyon tetszett nekem , és azt csináltam amit mondott, na meg utánoztam a hülyeségeit... Sok savanyú cukrot meg nyalókát szereztünk azon a héten, amíg együtt voltunk a táborban...

Nem vagyok büszke rá, de nem is szégyellem. Gyerek voltam, azt sem tudtam mit csinálok... Viszont akkoriban hatalmas bűntudatom volt! Emlékszem, fél évre rá már akkora volt a bűntudatom miatta, hogy bementem a boltba, és "vásároltam". Oda mentem a kasszához elővettem a pénzt, aztán kifutottam az üzletből. Otthagytam az árut és a pénzt is.:D

Visszagondolva eszméletlen aranyos...xD

2012. okt. 30. 20:46
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

nem.

es nem bantam meg

2012. okt. 30. 22:46
 4/8 anonim ***** válasza:
9-10éves korom körül, sajnos a családomtól. Bánom, de csak egy hülye gyerek voltam...
2012. okt. 30. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Kölcsönösen lopok a munkáltatómmal. Ő minimálbérre jelent be, és keveset is fizet, tehát meglop, én meg elviszek mindent, amire otthon szükségem van.
2012. okt. 31. 08:49
 6/8 anonim ***** válasza:
az annak számít ha ingyen bemegyek valahova, ahol fizetni kéne? mert akkor már elég sokszor (várak, múzeumok...)
2012. okt. 31. 17:40
 7/8 anonim válasza:

igen, kukoricát :)

unokatesómék faluban laknak és amikor náluk voltunk mindig kimentünk a falu szélére (ott van a kukoricás) loptunk pár cső kukoricát,de mivel 12-14 évesek voltunk akkor :D

nem bántam meg,mert gyerek voltam :)

20/L

2012. nov. 1. 15:00
 8/8 anonim ***** válasza:

Kukoricás lány: Az nem olyan, mint amit meg lehet venni csemegekukorica, mi is megfőztük, de dobtuk is ki mindet :)

Amúgy mi is loptuk, többet azt soha.. :D

2012. nov. 9. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!