Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha lopsz miket lopsz/loptál?

Ha lopsz miket lopsz/loptál?

Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy jatek figurat loptam el a baratnomtol sok evvel ezelott, de aztan vissza adtam ra 2-3 evre nem birtam a lelkiismeretemtol :)

Azota nem lopok, megveszem ami kell.

2009. máj. 26. 22:34
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Általános iskolában éppen másodikos voltam,amikor az osztálytársamtól elloptam a 4 színű tollát.Persze lebuktam,de annyira kínos volt,hogy azt hazudtam a tanárnak,hogy apukám vette nekem,és nem loptam.A tanárnő behívta az apámat,és vele szembesített a hazugsággal.Ilyen szégyent már nem tudtam elviselni,de valamiért akkor sem akartam bevallani,hogy "igenis loptam." Ez már több mint 25 éve történt de ha rá gondolok még mindig ég az arcom...Soha nem loptam utána semmit,azt hiszem ez jó lecke volt.
2009. máj. 26. 23:04
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

Az oviból loptam egy pár játékot.

Aztán állateledelt a tescoból.

És apámtól pénzt.

Amúgy nagyon szégyenlem magam.

2009. máj. 26. 23:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én ha lopnék akkor csak sajtot meg kaviárt :D
2009. máj. 27. 01:42
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

14 lehettem mikor a barátnőmmel diszkóból hazafelé láttuk, hogy a pék kirakta a még zárva levő bolt elé a pékárut, mi meg nagyon éhesek voltunk és elemeltünk 1-2 kakaós csigát, sajtos kiflit...

Általánosban divat volt, hogy óraközi szünetben átmentünk a boltba vagy öten, de csak két rágót vettünk, minden mást loptunk.

Anyukámtól loptam cigit vagy cigire valót, mikor rászoktam.

Elég lopós kislány voltam sajnos...

Sőt, két hete akartam egy csomag borotvát venni, álldogáltam vagy 15 perce a sorban de az eladó nem volt sehol... kisétáltam a borotvával. :)

2009. máj. 27. 08:42
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
igen 6.ba tamagocsit...tollat,boltból nyalókát zöldségestől almát :D asszem már kinőttem :)
2009. máj. 28. 07:01
 7/11 anonim ***** válasza:
91%
:( Elloptam a könyvtárból egy könyvet...
2009. máj. 28. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Oviból egy kicsi játékmozdonyt. elfért a zsebemben:D
2009. máj. 30. 14:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Zenét lopok a netről. Jó sokat. Szegény énekesek és énekesnők, miattam fognak az utcára kerülni?
2009. júl. 4. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
kb 6 éves koromban loptam a kisboltbol egy PEZ cukrot mer anyu nem akarta megvenni.. lebuktam.. :D
2009. júl. 7. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!