Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi jut eszetekbe a Magdaléna...

Mi jut eszetekbe a Magdaléna névről?

Figyelt kérdés
vagy milyennek képzeltek egy ilyen névvel rendelkező nőt?teljesen mindegy mit írtok,ami először kipattan a fejetekből:)

2012. okt. 27. 14:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
nekem egy hosszú hajú szemüveges papné akinek otthon szappangyűjteménye van :D
2012. okt. 27. 14:34
 2/11 anonim ***** válasza:
Nekem Magdaléna Neuner jutott eszembe így hirtelen. ( kétszeres olimpiai bajnok és tízszeres világbajnok német sílövő) Régebben éjjel-nappal sport tv-t néztem és ott szerettem meg. Nagyon "érdekes" személyiség. Mindig neki szurkolok! Szóval nekem erről a névről csak jó dolgok jutnak eszembe! :) Nem szokványos,de szép név.
2012. okt. 27. 14:34
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát így először egy elég régi, szürke kép ugrott be amin egy felkontyozott parókát hordó asszon van...(nem tudom miért) szóval afféle "régimódi nő"....

aztán elmondtam még vagy 3-szor magamban és végül is egy fiatalabb lánynak is jól állhatna...de ez nekem inkább olyan tanárnősen hangzik...hogy miért azt ne kérdezd:D

17/L

2012. okt. 27. 14:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Maria Magdalena

You're a creature of the night

Maria Magdalena

you're a victim of the fight

2012. okt. 27. 15:28
 5/11 anonim ***** válasza:

Rúzsa Magdi egyik albumának a címe ugrott be.

Ezenkívül egy szép, szűzies nőt képzelek el a név mögé.

2012. okt. 27. 15:35
 6/11 anonim ***** válasza:
nekem is rúzsa magdolna magdaléna.
2012. okt. 27. 16:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem egy idősebb ősz hajú néni ugrott be. Tanárnőnek tudnám elképzelni, pl. matektanárnak. Talán mert a mi sulinkban is szinte minden tanár neve Margit, Magdi, Marika stb. volt. Ez egy jó régi név, épp mezért jut sokaknak eszébe egy idősebb nő. De ha többször elmondom magamban, nem tudom miért, színésznőnek vagy énekesnek tudnám elképzelni.
2012. okt. 27. 19:35
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem jut eszembe róla semmi. Csak egy lánynév... ennyi :)
2012. okt. 27. 19:39
 9/11 anonim válasza:

Nekem egy szőke hajú,gyönyörű nő jut eszembe.Semmiképp sem öregnő...

Sugároz egyfajta eleganciát.Különleges,és a viselőjét is egy különleges személyiségnek képzelem:)

nekem nagyon tetszik...ha lányom lesz egyszer hezitálnék egy ilyen komoly név választásán.

2012. okt. 28. 08:58
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem az jutott eszembe, hogy általános iskola alsó tagozatában így hívott a tanítónénim. :D Egyébként Magdolna vagyok.
2012. okt. 29. 01:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!