Milyen emberre mondod azt, hogy erkölcsileg nulla?
Nálam inkább a közlekedési bunkók erkölcsileg nullák, vagy még annál is kevesebbek. Mai eset: Minden szabályt betartva 80-nal megyünk az úton (80-as táblánál). Terepjárós apuka nem tudott megelőzni, mert leszűkült az út. Nagy nehezen levillog, ledudál minket, majd mikor megelőz, középső újját feltartva kezét kidugja az ablakon!
Hátul pedig két kisgyereke ült a gyerekülésben. Szerintetek???? És a gyerekei vajon ugyanezt csinálják majd az utakon a mi gyerekeinkkel???
Igazából nem tudom most megmondani, kit tartok nullának ilyen téren... nagyon sok elítélendő dolog van, és ezeknek a végletét megélő, vagy annak a közelében járó embereket tartom talán annak.
például (családos) alkoholisták, emberek, akik mások szenvedésében lelik örömüket.. a háborúzó nemzetek vezetőit..
Most én, aki vagyok, nem tudnék úgy boldog lenni, hogy az legyek, akiket mélyen elítélek :S:D
De azok az emberek, akik ilyenek, nekik teljesen más kép él az egész világról, a fontosról, a NORMÁLISról a fejükben, mint nekem.
Ők lehetnek így boldogok, de mi nem. És mellettük se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!