Miben kéne változnom hogy a fiúk ismerkedjenek velem, észre vegyenek?
sziasztok :) köszi ha elolvasod és válaszolsz. én egy 16 éves lány vagyok és még nem volt barátom és akiknek mondom azok mind csodálkoznak. Régebben tettem fel a külsőmről kérdést(privibe kép alapján) az jött ki hogy olyan átlagosan szép vagyok. Nehezen nyílok meg. Nem járok el bulizni nincsenek fiú haverjaim, és a bnőimnek sincs pasijuk(vagyis a többségnek). Mindig úgy érzem hogy fejre esek.. persze páran 1-2 ember élőben is próbált velem de nem tetszettek.. meg neten is de azok se tetszettek és a netes ismerkedéssel megjártam már hogy hülyített egy srác, elhívott talizni majd lefújta, így már nem merek bízni nagyon a fiúkban. Nem tudom hogy külsőleg mennyivel kell jobb lennem.. úgy érzem hogy 2-3 év és szexi leszek, addigra szép hosszú lesz a hajam , az áll a legjobban és nőiesebb is leszek sokkal, meg komolyabb és talán akkor majd felfigyelnek rám. Pl most is volt suli buli volt 2 srác akik tetszettek külsőre és én is táncoltam egyedül mégis ez a 2 srác az egyik bnőmet húzta oda magához táncolni, aki alacsony, nagyon vékony, pattanásos, kis melle van és szerintem én arcra is szebb vagyok, és én csinosnak éreztem magam de engem senki se vett észre és ez annyira fáj :(
A külsőmön többet nemtudok változtatni. Nem hordok pcsa ruhákat de nőies vagyok, enyhén sminkelem magam,nagy kék szemeim vannak, szőke vállig érő a hajam, nem vagyok pattanásos vagy bőrhibás, nem cigizek vagy egyéb 'menő elfoglaltság', formás vagyok de nem vagyok kövér hanem norm. alakom van, és 164 centi vagyok.
Sokszor elgondolkodom hogy minek csinosnak lennem, minek ha nincs értelme..
és két bnőm is úgy jött össze a pasijával hogy nagyon akarták és az a srác aki nekem tetszett próbáltam ráírni vmi ürüggyel de rám se bagózott, már utálom magam mi velem a baj?:(
Hülyülős típus vagyok, ugyanakkor komoly, segítőkész vagyok, olykor feszült v ideges, de ezen próbálok uralkodni. Mindig arról ábrándozok hogy milyen lesz ha barátom lesz, milyen jó lehet az ha úgy alszol hogy egy fiút ölelsz, és ez már őrület. Sokszor úgy érzem hogy jó ez foglalkozzak a tanulással (jó tanuló vagyok), és a barátokkal nem panaszkodhatok, a fiúk csak fájdalmat okoznak sokszor.. de ezzel csak becsapom magam úgy érzem hogy sose leszek teljesen boldog ha nem áll mellettem egy fiú akivel őszintén szeretjük egymást.. tudom hogy még 'csak' 16 vagyok de kezdek felnőni, nagyon hiányzik ez..:( sehova nem megyek sulin kívül tavaly jártam táncra de ott nem voltak fiúk..olyan bátor meg nem vagyok hogy valakihez oda menjek..
miben kéne változnom?:((
és most nem hirdetni akartam magam, ne írjon senki privit, csak tanácsra lenne szükségem!!
köszönöm:)
16l
1. Most vagy én vagyok zebra, vagy te csináltál valami csacsiságot, mert nem kaptam meg.
2. Ne írj privátot, itt is mehet. :)
te is öltözködj kihívóbban mint azok a lányok, akik idősebbnek akarnak tűnni és pasik ágybaviszik.
járj el bulizni, és kevesebb pasit utasíts vissza.
ennyi a titka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!