Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyen tapasztalataitok...

Milyen tapasztalataitok vannak az agykontroll területén?

Figyelt kérdés
Gondolok itt a rászánt időre és az elért eredményekre. Miben változtatok meg, jobbak lettetek -e valamiben, mint azelőtt?
2009. aug. 9. 12:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Én még csak tanulom, de jól haladok. Van tanfolyam is (nem olcsón). Én José Silva könyvéből csinálom. Érthető, és aki otthon egyedül tanulja, az általába ebből szokta. Ha kell elküldöm.

Én még csak a számolós résznél tartok, de nem sokára tovább lépek. Még semmi érdemre méltót nem lehet az elején csinálni, de nekem segített már az elalvásban. Sokszor 2 órákat fekszek, hogy elaludjak, tegnap sem tudtam elaludni, és agykontrollal sikerült 5 perc alatt.

Másoknak az anyagi helyzete is javulhat tőle, fájdalmakat csillapíthat, megszépíti a napjaidat meg sorolhatnám.

Vannak nálam jó páran akik tudnának Neked segíteni. Mindenképp nézd meg ezt az oldalt:

[link]

A Fórumon segítenek. A kezdőlapon egyszerre a sikerek vannak. Olvasgass bele!

Én mindenkinek ajánlanám.

2009. aug. 9. 19:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen hasznos dolog viszont már az "ezoterikusok" kezdik rátenni a kezüket:( azért vannak vad dolgok benne amik önbecsapások szerintem pl más agyára hatni ..
2009. aug. 10. 01:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is ezt vettem észre néhány gyakorlatból, ezért is szeretnék minél többet megtudni róla. Sajnos ez is üzlet, ezért jól meg kell válogatni, honnan merítjük ezeket a dolgokat.
2009. aug. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!