Miért nem tudok sírni?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, amikor kicsi voltam nagyon sokat sírtam és az anyukám ilyenkor nagyon mérges volt rám mert soha nem szerette ha sírok. Így 10 évesen meg tanultam h soha senkinek ne mutassam ki a gyengeségem, ne lássák rajtam h megbántottak. És most felnőtt fejjel nem tudok sírni, pedig néha jó lenne de nem megy.2012. okt. 23. 17:18
1/2 anonim válasza:
hát akkor nem lehet nagy a probléma amikor sírhatnékod volt.Nálam is van ilyen hogy akarok sírni csak sokat pislogok vagy épp nem attól mejöhet a sírás.Vagy csak mondogasd magadban egyfolytában azt ami baj.
2/2 anonim válasza:
A sírás szívből jön!De nehogy már utánozni akard az idióta szappanoperák karaktereit!Egy felnőtt férfi hogy sírjon annak nagyon mélyen bele kell hogy vájjanak a lelki világába!Ha ugy érzed képtelen vagy sírni csak azt jelenti hogy stabil a jellemed és az itenditásod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!