Ha unatkozol kirakod fészbukra, hogy "valaki üzi"?
Figyelt kérdés
vagy mi ez a hülyeség
hogy lehet valaki ilyen ááááá nem is tudom mi
aztán ha ráír valaki akit nem is látott életében, boldog lesz vagy mi?
mire jó ez?
oké, unatkozom, de akkor is
2012. okt. 21. 22:02
1/3 anonim válasza:
Ilyet sohase írnák ki. A legjobb amikor ráírsz egy "ilyenre" és nem válaszol, vagy azt írja hogy nem ér rá -.- Na az ilyenek teljesen kikészítenek. Ha unatkozik akkor fogja meg a helyesírási szótárt és azt olvassa, úgyse tud írni egyik se... (bár lehet, hogy az olvasással is gondjai vannak)
2/3 anonim válasza:
egyet értek veled, ez már tahóság!:D az is idegesítő hogy kiírja "szomorú vagyok" aztán megkérded mert mi a baj?! erre jön a válsz hogy "kopjál le nem neked írtam ki" dehát könyörgöm akkor írd meg üzibe annak akinek szól!há dikkmán buksi milyen világ ez?!:DDD
3/3 anonim válasza:
Nem beszélve a lájkold és válaszolok kiírásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!