Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy tudjam...

Mit tegyek, hogy tudjam tartani az ivászatban a mértéket?

Figyelt kérdés

Eléggé visszahúzódó típus vagyok, ami az enyhe önbizalomhiányból fakad. Amikor iszok egy kicsit akkor eléggé felszabadulok és tényleg jól érzem magam, meg a lányok is észrevesznek (ami egy bulin, ahol több a fiú, mint a lány, nem kis dolog). Azonban mindig tovább iszok és akkor előjön egy csúnya énem. Mármint annyira gáz vagyok olyankor, hogy másnap szégyellek kimozdulni a házból.

Tudom, hogy egy megoldás lenne az is ha nem is innék, de akkor egész éjjel unatkozok.

Próbáltam, hogy nem viszek magammal sok pénzt, de akkor mindig fizetnek a haverok.

2012. okt. 19. 12:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Alacsony alkoholtartalmú piát kell inni, azaz leginkább csapolt sört.
2012. okt. 19. 12:30
 2/5 A kérdező kommentje:
Erre is gondoltam, csak ott bukik az elmélet, hogy miután becsípek már mintha nem is a magam ura lennék, és szinte mindent megiszok utána.
2012. okt. 19. 12:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést én írtam ki ? :D Tisztára mintha magamat hallanám. Én is próbáltam már sokmindent, manapság azon dolgzok, hogy töményet egyáltalán nem, csak bort vagy sört, de végére mindig lekerül valahogy egy kis tömény is mert nem tudom már olyankor megállni :/

Ha meg nem iszok akkor alig szólalok meg egész este és nagyon rosszul érzem magam :/ ördögi kör

2012. okt. 19. 13:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Éhgyomorra soha, töményet soha. Találj ki valamit, hogy a sörből is csak az 1-2% osat.

Az itatás elleni legjobb kifogás amit ismerek, hogy a gyomrod nem bírja és mindjárt rókát fogsz.

Így a harmadik sör után áttérsz a vízre és kész.

2012. okt. 20. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Habár piától még sohasem hánytam, kifogásnak tökéletes. Köszi.
2012. okt. 20. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!