Gonosz ember vagyok?
20-sal egyetértek -a kérdező antiszociális. De hát változni akar! ez az első mondatból kiderül:
"az a helyzet hogy attol felek h a sors meg fog buntetni ez miatt"
Igen, Kérdező. Minden tettünknek KÖVETKEZMÉNYE VAN.
A létesült világ ok-okozati összefüggés szerint működik.
Ha fellököd a vázát(ok) kiömlik a víz (okozat) Csakhogy nem mindig ilyen "közel" és nyilvánvaló az okozat. És ezért nem is ismerik fel. De ez akkor is törvény. Bűn és bűnhődés. (érdemes lenne Dosztojevszkij ilyen című regényét elolvasni)Tehát amit jóvá tudsz tenni, tedd jóvá. És fontold meg szavaidat, cselekedeteidet: Jó szavaknak,tetteknek jók a következményei, rosszaknak meg rosszak. De lehet, hogy csak 10 év múlva jön az okozat. De gondolkodj el ezeken.
Áhh, fix, hogy nem pszichopata, valami más személyiségzavara van, ami miatt ilyeneket csinál és még élvezi is.
Az, hogy kiírta a kérdést, egy jó pont. 16 évesen kezdik észrevenni magukat az emberek, szóval semmi különös nincs benned. Szerintem kisebbségi komplexus, vagy valami más és ebbe "menekül", mert itt érzi magát valakinek.
Rólam annyit, hogy 19 f. vagyok és mindig is illettek rám a pszichopátiás és antiszociális betegségre jellemző tünetek nagy része (70-80%,) mégsem vagyok az.
Kérdező, árulj már el magadról még egy kicsivel többet. :D
Én is olyan vagyok ám, mint a Kérdező! :DDD
És ennek most meg is lesz a következménye, ugyanis jól le leszek pontozva. XDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!