Gonosz ember vagyok?

Figyelt kérdés
az a helyzet hogy attol felek h a sors meg fog buntetni ez miatt (vagyis Isten) hogy simán tudok szemrebbenes nelkul hazudni emberek szemébe nezve barmelyik pillanatban...szeretem manipulalni az embereket es még a sajat baratnõimet is egymaselellen tudom usziitani 1 kishazugsággal;) bárkinek képesvagyok ártani, és még lelkiismeret - furdalásom sincs utána...valamikor adom az ártatlant h 1 hazugságban nekem higyjenek, magamba meg jokat rohogok ha szegény artatlant miattam cseszik le... valamikor tobb,mint tìzezer forintot elloptam 1-ik osztálytársamtol...viszont ! sosem szidom Istent es vallásos vagyok... 1 lány..16 éves.. koszonom elore is a valaszotokat!

2012. okt. 18. 17:45
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
cöhh..xd booven vannak barataim ne aggodj;)) jah es nem csak verebeket verek át joo alaposan..tanároktol kezdve BARKIT! még a szuleimet is lelkiismeret furdalás nélkul..hat ez van.EN..ilyen vagyok xdxd muhahhaha.jah es hulye lennék visszafizetni xD mar ugysincs pénzem. xD de majd leeesz...:D
2012. okt. 18. 21:06
 12/24 A kérdező kommentje:
es töksok pasit vettem el majd rohogtem a képébe h csak átbsztam://
2012. okt. 18. 21:07
 13/24 anonim ***** válasza:
de ha (láthatóan) ezt így élvezed akkor mi is a probléma ? miért érdekel, hogy gonosz ember vagy e vagy nem ? meg a vallás is nem értem miért izgat ha nincs lelkiismeretfurdallásod.
2012. okt. 18. 21:42
 14/24 anonim ***** válasza:

Elég kamunak tűnik a kérdező.

Viszont ha nem az, remélem egyszer nagyon, de nagyon megver a jóisten. Isten nem ver bottal! Meg fogod még ezt bánni anyukád és apukád sírjára borulva, és eszedbe fog jutni hogy miért voltál ilyen velük, és ha nem lettél volna ilyen, talán még mindig élnének...

2012. okt. 18. 22:45
 15/24 anonim ***** válasza:
82%
Pszichopata vagy szerintem,sürgősen fordulj orvoshoz!Bár tudom,hogy ùgysem fogsz...mind ìgy kezdi.
2012. okt. 18. 22:50
 16/24 A kérdező kommentje:
most énis válaszolnék..: nem vagyok kamu..tök oszinten felvallaltam ezt most igy névtelenul... es ez az anyukas-apukas sìros dolog nagyon sziven utott.. Ne mondj ilyet legyszives...ez mar durva...a szuleim halálával fogja a sors megbosszulni, gondolod?? :(
2012. okt. 19. 07:17
 17/24 anonim ***** válasza:
Na, egy újabb pszichopata! Jól fog kinézni ez a világ 10-20 év múlva, ha egyáltalán ki fog nézni valahogy. Nem mintha most sem lenne már picit sok a fajtádból...!
2012. okt. 19. 08:40
 18/24 A kérdező kommentje:
de hidd el,ha rámnéznél,ki nem néznéd belõlem mindezt,ezért tudok jol hazudni és befolyásolni :\\
2012. okt. 19. 15:58
 19/24 anonim ***** válasza:
2012. okt. 19. 18:46
 20/24 anonim ***** válasza:
nem szerintem nem borderlines. egyszerűen meg kéne értenie h mindenkinek rossz így és változtasson...
2012. okt. 19. 22:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!