Dzsenii. kérdése:
Van egy fiú haverom. Akinek tetszek de lehet hogy már nem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú haverom és neki tetszek/tetszettem. Csak hát nekem ő nem tetszik ezért összehoztam az unokatesómmal. Egyiknap kinnt voltunk és egy lány haverommal elmentek beszélgetni én meg elment és most nem akarják elmondani mit beszéltek rólam.attól félek hogy ők jobb haverok lesznek mint mi. Szerintetek mit csináljak?#Piicur20
2012. okt. 17. 19:30
1/4 anonim válasza:
Mit csinálj?
Először is írd le értelmesen a kérdést!
"Egyiknap kinnt voltunk és egy lány haverommal elmentek beszélgetni én meg elment és most nem akarják elmondani mit beszéltek rólam."
2/4 A kérdező kommentje:
Mind1 akkor...
2012. okt. 18. 19:31
3/4 A kérdező kommentje:
Egyik nap kint voltunk, és egy lány haverommal elmentek beszélgetni én meg elmentem
2012. okt. 18. 19:32
4/4 anonim válasza:
ennél nagyobb gondod ne legyen. egy beszélgetés még nem jelent semmit és nem kell mindent tudnod, gondolom Te sem mondasz el mindent mindenkinek amit valakivel beszéltél....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!