Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Volt már pechszériátok?

Volt már pechszériátok?

Figyelt kérdés

Nekem mostanság az van...

Először is rendeztem meglepetés szülinapi bulit a páromnak, erre minden haver (legjobb barátokat hívtam meg, és családtagot) ki van rám akadva, hogy nem hívtam meg őket.

Adminisztrációs hiba miatt jövőhónapban küldik a pénzem.

Kaptam egy laptopot a páromtól, mivel neki adtam a gépem mert az övé vacak volt, erre kiderült, hogy gyári hibás...

Ma reggel kimostam a cuccaim és a mosógép tönkre tett 3 felsőmet (eddig is ugyanígy mostam....)

Kíváncsi vagyok mi jön még :)

2012. okt. 17. 13:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szóval van párod, vannak barátaid, van pénzed, és még van képed panaszkodni? :p
2012. okt. 17. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:

Elsőnél a pont! :)

De igen volt.

2012. okt. 17. 14:23
 3/5 A kérdező kommentje:

Pénzem nincs, jövőhónapban küldik. Párom van, örülök is neki, annak már kevésbé, hogy mindenki akit nem hívtam meg a kis bulira haragszik rám. Az ő legjobb barátait hívtam meg, nem az enyémeket, nekem 1 igazi van 120 kilométerre. A többi inkább haverina ha lehet így mondani.

4 pulcsim volt a télre, ebből 3 tönkre ment, a nemlétező pénzemből mehetek venni.

Sz.gépem nincs, vagyis most közösen használjuk a barátommal azt amiről írok, neki meg sokszor kell melóhoz.

:) tudom csak poénból írtátok, de mikor minden nap kapok egy rossz hírt...

Ez olyan, hogy én felhőtlenül boldog ünnepséget akartam szervezni erre csúnyákat mondanak rólam a hátam mögött, hogy mekkora szemét vagyok, ha XY-t meghívták akkor őt miért nem?

2012. okt. 17. 14:58
 4/5 anonim válasza:
az elsőt valahogy nem értem meg... Nem panaszkodhat az ember, ha valami nem jön össze neki? Az a minden nem feltétlenül boldogít. Mindegy. Amúgy igen, volt pechszériám, mikor a depis korszakomat éltem. Az nagyon rossz volt.
2012. okt. 17. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs szerintem, hogy pechszéria. Jó és kevésbé jó időszakok vannak. Illetve hangulatingadozások. Felesleges címkéznünk, hogy pech. Ebből kiindulva pl. véleményem szerint depresszió sincs, csak hosszabb ideig tartó kilátástalan rossz hangulat, ami csak abból fakad, hogy az ember elgondolkozik az életén, és sokmindent nem talált rendben. Ettől pánikol be.
2012. okt. 18. 13:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!