Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Egyedül vagyok az "elvágyódás"...

Egyedül vagyok az "elvágyódás" érzésével?

Figyelt kérdés
Egész életemben éreztem egyfajta elvágyódás érzést,mintha ez az állapot,mint élet,csak egy átmeneti állapot,és szeretnék Hazamenni.A magány érzése is társul hozzá,pedig férjem van,testvéreim,szüleim,barátaim.A kapcsolatom velük jó,szeretem is őket,mégis egy űr van bennem.
2009. aug. 7. 14:00
 1/9 anonim ***** válasza:
53%

Szia!

Nem vagy ezzel egyedül!

Már 2000 éve leírta ezt Pál (apostol):

Fil 1,23.Mert szorongattatom e kettő között, kívánván elköltözni és a Krisztussal lenni; mert ez sokkal inkább jobb;..

Én is éreztem már ilyet. De ha elfogadod Jézust személyes megváltódnak, akkor veled lesz minden nap! Sokkal jobb lesz a szíved állapota és nem lesz benned űr. Ezért lettünk így teremtve. Ajánlom, hogy keress egy pünkösdi-karizmatikus gyülekezetet.

2009. aug. 9. 10:45
 2/9 anonim ***** válasza:

Én 21éves vagyok és 10éveélek itt ahol most. amióta ide költöztem állandóan azt érzem,h ogy nem ide tartozom, gűlölök itt lakni, utálom az embereket, nem találok velük közös témát, nem éreznek úgy mint én, és valahogy vonz egymásik hely... most pest.. de aztán a nagy világ! érzem hogy célom van, hogy nem ide születtem! ez itt nem az otthonom! mindnehová elaakrok jutni és remélem, sőt tudom, hogy lesz egy hely, amit az otthonomnak tekintek majd és ahol azt érzem hogy tudnék ott élni örökké!

nem ismerlek, nem tudok rólad semmit, de azt gyanítom, hogy neked is keresned kellett volna a helyed a világban, és a szívedra hallgatni, hogy hová húz! Ajánlom az ALkimistát Coelho-tól!!!

2009. aug. 9. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:

romantikus lelkek mindig lesznek ;)

engem is honvágy emészt valami másik életem (?) iránt. az igazi életem iránt, ami élet volt(talán lesz is), nemcsak eltompult vegetálás. bízzunk benne, hogy egyszer még hazatalálunk.

2009. aug. 9. 14:39
 4/9 A kérdező kommentje:

10.45!

Azt írod,fogadjam el Jézust megváltómnak.Én hiszek Istenben és Jézus megváltásában,mégis,/vagy inkább pont azért/ annyira kevés ez az életnek nevezett vegetálás,mélyen érzem,hogy a teljes élet ennél sokkal több,csak nincs lehetőségünk többet felfogni,megélni.

Nincsenek alapvető problémáim,azt se gondoljátok,hogy "jó dolgomban","unalmamban" gondolom így.

Körül vagyok véve emberekkel,mégis egyfajta "kozmikus" magányosság van bennem.

2009. aug. 9. 16:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

10:45-ös vagyok. (Nagyon jól fejezted ki magad. :-)) Ez a vágyódásod az Úrtól van, semmi kétség. Ha hiszel, fogadd el Jézust személyes megváltódnak, mond el hangosan ezt az imát:

[link]

Ajánlom figyelmedbe János evangéliumának 14. fejezetét, ahol Jézus arról is beszél, hogy szükséges Neki felmennie az Atyához, hogy jöjjön a Vígasztaló, azaz a Szent Lélek, (aki betölti ezt az űrt).

(Beszélhetünk priviben is.)

2009. aug. 9. 18:31
 6/9 anonim ***** válasza:
62%

süketelés

már boccs

de attól hogy otthon ülsz és imákat mormolsz nem fogod magad kevésbé magányosnak érezni!

épp ellenkezőleg! azért érzed magad magányosnak mert VALAMI NINCS RENDBEN!!!!! VÁLTOZTATNOD KELL!

biztos elfogadtad a helyzeteket, amik adódtak, és nem volt bátorságod változtatni az élet által felkínált szituációkon, esetleg nem hallgattál a szívedre, inkább a biztonságot választottad és ezért érzel elvágyódást!!!!

ha "Istenhez fordulsz" csak homokba dugod a fejed! és most nem a valást támadom, de attól még senkinek nem változott meg az élete hogy csak imádkozgatott...

nem tudom mi lehet konkrétan a probléma, de biztos hogy változásra van szükséged...

vagy tudod mit? Olvasd inkább a Bovarynét! ha nem változtatsz, valószínüleg az ő sorsára jutsz egy szép napon!

2009. aug. 9. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
62%
jah 10:57-es voltam
2009. aug. 9. 18:45
 8/9 anonim ***** válasza:
53%

Hát képzeld, Nekem megváltozott az életem, mert csak imádkozgattam. Imádkoztam egy rendes, kedves férjért és 1 hónapon belül meg is jelent az életemben. Másfél hónap után megkérte a kezem. Azóta is határtalanul boldog vagyok!!!!!! Mindkét vesém beteg volt, de meggyógyultam. Az emésztőrendszerem érzékeny volt, alig volt olyan étel, amit megehettem, de ez is a múlté..... stb. stb. Az ima csodákra képes. De igazad van, mert ha csak mormolsz imákat, annak semmi értelme. Ha igaz szívedből keresed Istent, akkor válaszol a kéréseidre/kérdéseidre.

Láthatod, hogy a kérdező "kozmikus" magányosságról számol be! Épp ezért kozmikus megoldás kell!

2009. aug. 10. 10:35
 9/9 anonim ***** válasza:
Bő másfél évvel később van ugyan, de én megértem az elvágyódást. Nem ezoterikus és nem vallási alapon, de mikor kinézek az ablakon a nagy magyar télbe, meglátom ezt a búvalbszott beborult, fagyos, mozdulatlanságot, mindeközben a médiából hallom, látom, olvasom az újabbnál újabb magyarországi fszságokat, az ellehetetlenülést, az egyre kevésbé élhetőséget, bizony rám is sokszor tör az a bizonyos elvágyódás. Hiszen én (is) derűre, világosságra és élvezetre születtem. :)
2011. jan. 31. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!