1/9 A kérdező kommentje:
jav.: közönyös emberben
2012. okt. 15. 06:06
2/9 ihaszapa válasza:
Leginkább gonoszság ha választani kell.
3/9 anonim válasza:
Nem tudni mitől lett közönyös. Nem feltétlenül a gonoszság van mögöttük, de az esetek 90százalékában igen.
4/9 anonim válasza:
A közönynek semmi köze sem a gonoszsághoz, sem a jósághoz. Általában valakit rengeteg rossz ér, és azért lesz közönyös. Nem gonosz, inkább belefárad. Van akit a munkája tesz azzá. Valamit képtelen feldolgozni, örökre megváltoztatja. Nagyon szomorú helyzet, és igen ritkán teszik túl magukat ezen.
Az meg hogy valaki bunkó, tapló gonosz, nem jelenti azt hogy közönyös.
5/9 anonim válasza:
magamra ismerek a "közönyös" jelzőben...
még"csak" 20 éves vagyok, de az élet belémkényszerítette h közönyös legyek.
lehet furcsa vagy h azt mondod majd h 20 évesen semmi okom rá és csak játszom itt az agyam... ha így gondolod hát tedd, úgysem tudod miről beszélek, mert nem az én életemet éled\élted.
6/9 anonim válasza:
Én meg ,,csak,, 22 vagyok és a többi ember (főleg egy) tett ilyenné... És ha választani kell..se jó,de rossz...v talán mind2,ki tudja :/
7/9 Nagyfater válasza:
A közönyös emberre az a jellemző (többek között), hogy nincsenek szélsőséges, túlfűtött érzelmei, ezért "helyből" nem jellemző rá sem a gonoszság, sem a jóság. Az extrém helyzetek viszont bármelyiket kihozhatják belőle.
8/9 anonim válasza:
A gonoszságra 2 mondata után rájössz (akkor is, ha nem neked mondja - kivéve ha a haverjaival beszél hülyeséget, bár ha olyan stílusban csinálja akkor meg egyébként sem normális)
9/9 amarill válasza:
A "közönyös" ember sokszor fásult
(nincs energiája mások gondjaval foglalkozni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!