Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ezen lehet segiteni? (sablonsz...

Ezen lehet segiteni? (sablonszöveg nélkül, ha lehet)

Figyelt kérdés

Főleg fiúbarátaim vannak,mert a lányokkal nem tudok jól kijönni.Zárkózott vagyok,és sokszor leimóznak,lesátánistáznak,mert sötét/fekete szinű ruhákba szeretek járni,vagy mert szomorú vagyok,vagy éppen zenehallgatás közben a zenére hangolom magam.

De amikor olyan kedvembe vagyok,akkor tudok viccelődni,azt mondják jófej vagyok,vagány,és belevaló. A tanároktól nem félek,és egyes tanárokkal el tudok viccelődni.Szeretek egyedül lenni,olvasni,és értek a netezéshez.És mégsem tudok igaz barátokat szerezni,és legjobb barátnőm sincs,és azt hiszem nem is volt.

Nincs ötletem mit tehetnék,hogy lehetne valaki a legjobb barátom,a városba nem szeretek járni,mert nincs kivel.

13/L

2009. aug. 6. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezen lehet segíteni... 13 éves vagy. Keress magadnak társaságot, legyél nyitottabb, sétálj, köszönj embereknek, ha visszaköszön és máskor látod, leszólítod, és van egy tök jó ismerősöd. De vallszeg a társasággal akad probléma, ha nem tudnak ellenni veled.
2009. aug. 6. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha fiúkkal barátkozol, azzal nincs semmi baj, az én környezetemben is több a fiú és velük jövök ki legjobban. Hangulatember vagy, és így kell elfogadni téged, ezzel nem nagyon lehet mit csinálni, de nem is kell. Keress olyan embereket, akiknek hasonló az érdeklődési körük, kezdj el hangszeren játszani, alapíts bandát, nagyon jól ki fogtok jönni egymással ;)
2009. aug. 7. 12:32
 3/4 A kérdező kommentje:
én szeretnék tanulni gitáron,de itt nem igazán van hol,és a pénz...
2009. aug. 7. 16:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, én 13 éves vagyok ha gondolod írj privit és beszélhettünk hátha tudok segíteni Neked :)
2009. aug. 7. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!