Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Segíteni haver találásban?

Segíteni haver találásban?

Figyelt kérdés

Nincsen mostanság túl sok haverom.. sőt mondhatom h aligvan.. milyen tippeket ajánlotok pl suliba hogyan haverkodhatok osztályomból vagy alattam lévők közül?

szarul esik h mindenki basztat és pár ember miatt má nincsenek is haverjaim..:S

2011. júl. 31. 13:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ez a válasz számodra biztosan meglepö, mégis ajánlanám, hogy kipróbáld, mert segít:

Vegyél a gyógyszertárban egy "Nátrium chloratum D 12" nevü homöopátikus szert (kb. 3-7 EURO), amiböl naponta 1x 5 golyócskát szopogass el.

Lehetösleg nem igyál mostantól kezdve babkávét, mert az alaposan lecsökkenti a hatást.

Hamarosan észre fogod venni, hogy egyrészt Te is "nyitottabb" és jobbkedvü leszel, másrészt mások is közeledni fognak Hozzád!

Sok sikert!!

2011. júl. 31. 13:55
 2/11 anonim ***** válasza:
A legbetegebb válasz amit eddig olvastam, de igazad lehet! Köszi, eddig nem is olvastam erről a "szerről".
2011. júl. 31. 14:11
 3/11 A kérdező kommentje:
erről még nemis hallottam.:DDDDxD de majd egyszer kipróbálom. -_- :P
2011. júl. 31. 17:20
 4/11 anonim ***** válasza:

[link]

talán itt összejön egy jó közösség, de ez csak ilyen "előszoba" weblap

2011. júl. 31. 19:16
 5/11 anonim ***** válasza:

Halló, megint én:

Szóval nem csodálom, hogy nemigen hallottatok erröl a "szerröl", mert egyáltalán a homöopátiáról (még a nevét is helytelenül alkalmazzák!) M.o.-on alig hallani (tudni) valamit és ha igen, akkor is (saját tapasztalat/megfigyelés) elég hozzá nem értö módon alkalmazzák.

Jelen esetben azt kell csak megérteni, hogy a "külsö világ", tehát a környezetünk összefüggésben áll a "belsö világunkkal".

Ha tehát megváltoztatjuk magunkat, meg fognak a külsö körülményeink is változni!

Az emlitett homöopátikus orvosság feloldja a múltunkból származó mélyebb csalódásokat, melyek (tudat alatt) gátolják az új kontaktusra való készséget, hajlamot ill. a "vonzeröt" mások számára.

Próbáljátok ki, hatni fog!

2011. aug. 1. 11:13
 6/11 A kérdező kommentje:
naeztökjó..:P
2011. aug. 1. 11:14
 7/11 anonim ***** válasza:

Nemtom, én ha beteg vagyok, akkor se szeretek mindenféle bogyókat gyömöszölni magamba.

Az az egyszerű tanácsom (tudom, közhely): add magadat! Ne változz, legfeljebb csak ha eddig zárkózott voltál, próbálj nyitni! Beszélgess olyanokkal, akikkel eddig nem, ha nem tetszenek, hagyod.

Ha nincsenek barátaim, nem fogok csőgatyát hordani, és vasalt hajjal járni. Vagy önmagamért szeressenek, vagy egyáltalán ne!

Sok sikert, barátom! :)

F

2011. aug. 16. 16:55
 8/11 anonim válasza:
Ha nagyon kiégek egy napon a chat-re szoktam fellépni, sok "hülye" ember van és néha nem csak pörögni lehet rajtuk, hanem némelyikhez viszonyulni és barátságot megtartani. Aztán folytatod Face-en a kapcsolattartást. :D
2011. aug. 16. 21:42
 9/11 anonim válasza:
Háát lehet h jók azok a golyók, de én nem ajánlanám... sok mellékhatáa lehet (pl.: visszafog a tanulásban) szerintem jáj el többet otthonról, pl strandra, deszkásparkba stb. és klikkesedj!
2011. aug. 17. 10:45
 10/11 anonim ***** válasza:

10:45-nek:

Nem, SEMMI mellékhatása nincs, söt!

Egyértelmüen egészségesebb lesz töle az ember (kiviszi a felesleges sót a szervezetböl), az agyat meg kimondottan felfrissíti!

2011. aug. 17. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!