Mért nem találom a helyem?
Szia!
Én is valami ilyesmi vagyok,de én a goth-nál döntöttem,és az nem számit hogy van,ami nem vall rád.Nekem sokat segitett például a zenehallgatás (hangulattól függően),pl. Evenescence,Linkin Park stb,de az kell hozzá,hogy esetleg értsd a szöveget,vagy fogd fel a lényegét. Esetleg kezdj naplót irni,nem muszáj görcsösen napról napra irni,akkor irj bele,amikor jól esik,de persze ne találja meg senki.
Esetleg ha tetszik valamilyen sport,pl kosárlabda,sakk,tenisz,gördeszka(mint én)akkor menj ilyen edzésekre,barátkozz,legyél közvetlen.
A helyed akkor is megtalálhatod ebben a világban,ha valamilyen tehetséged fejleszted,gyakorlod,mint pl a rajz,hangszer,sport,internet,meg ilyenek.
Bocs,ha nem egészen a kérdésre válaszoltam :S
Amúgy irhatsz privit,és beszélhetünk.
13/L
köszönöm a válaszokat még jöhetnek tanácsok:)
az a baj h én nem tudnék egy stílusnál meg maradni mert mint írtam "vegyes" vagyok egyik nap ilyen másik nap olyan és nagyon melankólikus szóval hangulat változó:S
már volt olyan h majdnem emo lettem de aztán mégse mert képtelen voltam meg maradni mert nem csak olyan voltam mint egy emo szóval eszméletlenül vegyes vok.
Szia én 13 éveslány vagyok :)
És én is hasonló,mint Te,érzékeny oszt.tásaim már kihasználtak 2 kiscsaj.....
Csak én nemszeretem az emot,goth stb..-it szerintem hülyeség már bocsánat,ha gondolod írj privit és beszélgethetünk hátha megtalálod a helyed :)
Ezzel én is így voltam, pedig fiú vagyok, de én nem csak zenei stílusokban gondolkodtam, hanem számtalan valláson, filozófián végigmentem, mire részben önmagamra találtam.
Te pont abban a korban vagy, amikor ez a dolog elég jellemző.
Most "útkereső" vagy, sokat változol még. Majd kialakul az értékrended, és minden meg fog változni :)
Türelem!
miért kell feltétlenül megtalálnod a helyed úgy hogy bekategorizálod magad?:D gyerekes golod és nem ésszerű. szerintem csak meg kell találnod az igazi barátot és azzal sokat mosolyogni és szórakozni=))) ha te mindig a rosszat látod gondolod érdekesnek találnak majd?=)) én egy csomó ideig voltam ilyen.. de aztán rájöttem h ha vele szemben ülnék akkor tuti megpofoznám magam vagy esetleg leköpném vagy kiröhögnémXD :D (nem nem nem tudathasadás XD) szóval legyél olyan aki az életét szépen el tudja tölteni . mert ha belegondolsz te jobban barátkoznál egy elvont arccal vagy egy vidám hülyülő emberrel? =) szerinte, te is jobban örülnél egy baromkodó vicces barátnak mint egy feketehalálizének :D szedd össze magad, röhögj mindenki képébe és élvezd az életet mert ígykell
freestyle POWAA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!