Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért nem találom a helyem?

Mért nem találom a helyem?

Figyelt kérdés
Az lenne a problémám hogy sokkal másabb vagyok mint a többi ember nem találom a helyemet érzékenyebb vagyok hamar sértődök de nagyon jó szívű tudok lenni emiatt sokszor kihasználnak mire észbe kapok:( és az osztályban van néhány olyan lány akikkel egy időben nagyon jól meg voltam de egy vagy fél év után meg utáltak és nem tom mért.Néztem az interneten ilyen hogy írjam...élet stílusokat pl emo goth stb. mert amikor bele olvastam h ők milyenek úgy éreztem h meg találtam a helyem de részben pedig van olyan ami mindegyikben nem vall rám.Úgy érzem túl sok tulajdonságom van nagyon sok mindent szeretek annyi minden kavarog bennem egyik percben ilyen másik percben olyan vagyok és ezt szeretném csinálni és nem azt szóval nagyon "vegyes" vagyok.Légyszi segítsetek!14/L
2009. aug. 6. 20:29
 1/9 A kérdező kommentje:
kifelejtettem hogy egy kicsit elvontnak tartanak pl olyan verseket is írok,rajzolok(nagyon szeretek rajzolni) és olyan zenéket is hallgatok és senki olyan nincs a környezetemben aki ilyen lenne:(
2009. aug. 6. 20:32
 2/9 anonim ***** válasza:
14 évesen én is ugyanilyen voltam, és elkerültem Kaposvárra a katolikus gimibe, ahol kikupáltak. Eléggé elvont voltam, de a társaság nagyon sokat segít, és merd felvállani, amiket csinálsz, mindig legyél őszinte, de hisztizéssel sosem tudtam én sem megoldani semmit, szal mindig MOSOOLY :) ;)
2009. aug. 6. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is valami ilyesmi vagyok,de én a goth-nál döntöttem,és az nem számit hogy van,ami nem vall rád.Nekem sokat segitett például a zenehallgatás (hangulattól függően),pl. Evenescence,Linkin Park stb,de az kell hozzá,hogy esetleg értsd a szöveget,vagy fogd fel a lényegét. Esetleg kezdj naplót irni,nem muszáj görcsösen napról napra irni,akkor irj bele,amikor jól esik,de persze ne találja meg senki.

Esetleg ha tetszik valamilyen sport,pl kosárlabda,sakk,tenisz,gördeszka(mint én)akkor menj ilyen edzésekre,barátkozz,legyél közvetlen.

A helyed akkor is megtalálhatod ebben a világban,ha valamilyen tehetséged fejleszted,gyakorlod,mint pl a rajz,hangszer,sport,internet,meg ilyenek.

Bocs,ha nem egészen a kérdésre válaszoltam :S

Amúgy irhatsz privit,és beszélhetünk.

13/L

2009. aug. 6. 20:51
 4/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat még jöhetnek tanácsok:)

az a baj h én nem tudnék egy stílusnál meg maradni mert mint írtam "vegyes" vagyok egyik nap ilyen másik nap olyan és nagyon melankólikus szóval hangulat változó:S

már volt olyan h majdnem emo lettem de aztán mégse mert képtelen voltam meg maradni mert nem csak olyan voltam mint egy emo szóval eszméletlenül vegyes vok.

2009. aug. 6. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:
írtam privit kedves 2 válaszoló:)
2009. aug. 6. 21:19
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia én 13 éveslány vagyok :)

És én is hasonló,mint Te,érzékeny oszt.tásaim már kihasználtak 2 kiscsaj.....

Csak én nemszeretem az emot,goth stb..-it szerintem hülyeség már bocsánat,ha gondolod írj privit és beszélgethetünk hátha megtalálod a helyed :)

2009. aug. 7. 23:14
 7/9 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel én is így voltam, pedig fiú vagyok, de én nem csak zenei stílusokban gondolkodtam, hanem számtalan valláson, filozófián végigmentem, mire részben önmagamra találtam.

Te pont abban a korban vagy, amikor ez a dolog elég jellemző.

Most "útkereső" vagy, sokat változol még. Majd kialakul az értékrended, és minden meg fog változni :)

Türelem!

2009. aug. 9. 01:25
 8/9 anonim válasza:
45%

miért kell feltétlenül megtalálnod a helyed úgy hogy bekategorizálod magad?:D gyerekes golod és nem ésszerű. szerintem csak meg kell találnod az igazi barátot és azzal sokat mosolyogni és szórakozni=))) ha te mindig a rosszat látod gondolod érdekesnek találnak majd?=)) én egy csomó ideig voltam ilyen.. de aztán rájöttem h ha vele szemben ülnék akkor tuti megpofoznám magam vagy esetleg leköpném vagy kiröhögnémXD :D (nem nem nem tudathasadás XD) szóval legyél olyan aki az életét szépen el tudja tölteni . mert ha belegondolsz te jobban barátkoznál egy elvont arccal vagy egy vidám hülyülő emberrel? =) szerinte, te is jobban örülnél egy baromkodó vicces barátnak mint egy feketehalálizének :D szedd össze magad, röhögj mindenki képébe és élvezd az életet mert ígykell

freestyle POWAA

2009. aug. 18. 02:12
 9/9 Delavega válasza:
Nos, fiatal vagy még, én 24 éves vagyok, és még mindig nem találom a helyem, igaz van már három szakmám, de akkor sem. a helyzet egyre bosszantóbb.
2010. márc. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!