Hogyan találhatnám újra meg önmagam? Volt már valaki így? Tanács?
Akkor kezdetnek már meg is van a célod, hogy leérettségizz, után meg mehetsz táncolni a színpadra (vagy ehhez kapcsolódó suliba)
Most már csak a gépet kell kikapcsolni, a sírást és az önmarcangolást abbahagyni, és elkezdeni tanulni!
Kikérdezem a leckét!! :D Szóval nem elsunnyogni...
Szerintem meg csak egy kapaszkodót keresel, és okot arra hogy ne kelljen semmit se csinálnod.
Így is lehet élni! Nekem meg végképp tök 8 hogy más hogy cseszi el az életét.
Szia!
Lehet, hogy a korral jár, nem tudom, de én is megfigyeltem magamon. Egyszerűen már nincs kedvem sehova menni, jó néha pénteken suli után rávesznek egy-egy sörre, de esküszöm 8-ra már otthon vagyok. És nem tudom mi történt.
Régen (régen... 1-2 éve, nem az őskorban) mentünk meccsekre, szinte az összes hazain ott voltunk. Ha úgy volt akkor idegenbe is lementünk vonattal, tehát nem voltam az a tipikus otthonülős kisfiú. Most meg már az a hetem csúcspontja, ha eljön a péntek, és végre hazajöhet csak úgy. Szóval nem tudom. Furcsa.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!