Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan találhatnám újra meg...

Hogyan találhatnám újra meg önmagam? Volt már valaki így? Tanács?

Figyelt kérdés
Teljesen elveszítettem régi önmagam. Olyan mintha nem is én lennék :S Régen boldog voltam vidám nagyon sok minden érdekelt. Most meg mintha kiszállt volna belőlem a lélek. Nem érdekelnek azok a dolgok amik régen nincs kedvem bulizni emberek közé menni semmi. :S 19 éves lány. nem találom önmagam mintha belülről teljesen szétestem volna.
2012. okt. 13. 16:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Akkor kezdetnek már meg is van a célod, hogy leérettségizz, után meg mehetsz táncolni a színpadra (vagy ehhez kapcsolódó suliba)

Most már csak a gépet kell kikapcsolni, a sírást és az önmarcangolást abbahagyni, és elkezdeni tanulni!

Kikérdezem a leckét!! :D Szóval nem elsunnyogni...

2012. okt. 13. 19:23
 12/18 A kérdező kommentje:
meg nem szeretem a sulimat ahova járok mert úgy érzem hogy leszívják az energiámat :s most úgy érzem hogy iskolát is kéne váltanom.....
2012. okt. 13. 19:51
 13/18 anonim ***** válasza:
Le, kik? Nem a kapaszkodót kellene keresni, mert így tényleg még az érettségi sem lesz meg.
2012. okt. 13. 19:55
 14/18 A kérdező kommentje:
jó hagyjuk akkor én érzem, hogy mi van mi nem jó...
2012. okt. 13. 22:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg csak egy kapaszkodót keresel, és okot arra hogy ne kelljen semmit se csinálnod.

Így is lehet élni! Nekem meg végképp tök 8 hogy más hogy cseszi el az életét.

2012. okt. 14. 10:07
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy a korral jár, nem tudom, de én is megfigyeltem magamon. Egyszerűen már nincs kedvem sehova menni, jó néha pénteken suli után rávesznek egy-egy sörre, de esküszöm 8-ra már otthon vagyok. És nem tudom mi történt.

Régen (régen... 1-2 éve, nem az őskorban) mentünk meccsekre, szinte az összes hazain ott voltunk. Ha úgy volt akkor idegenbe is lementünk vonattal, tehát nem voltam az a tipikus otthonülős kisfiú. Most meg már az a hetem csúcspontja, ha eljön a péntek, és végre hazajöhet csak úgy. Szóval nem tudom. Furcsa.

19/F

2012. okt. 14. 19:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Kicsit kaotikus lett vége, de szerintem érthető. :)
2012. okt. 14. 19:01
 18/18 A kérdező kommentje:
persze érthető:) köszi a választ utolsó:)
2012. nov. 10. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!