Miért van az, hogy engem vagy nagyon szeretnek vagy nagyon gyűlölnek, de középút nincs?
Hasonló helyzetben járok én is, és fogalmam sincs miért. Az ált. suliban utáltak 2 ember volt mellettem összesen a 30ból. Középsuliban már többen, de a barátok száma akkor sem haladta meg a 4et. Azután szakmán másik suliban, teljesen ketté oszlott az osztály, volt akivel 2 év alatt 1 mondatot váltottunk.
Hogy miért? Nem értenek meg, vagy fordítva. Sokan lenéznek, mert mögöttem nincsenek befolyásos emberek, nem tudnak megadni a szülők több milliós kocsikat, mint a legtöbb osztálytársamnak. Nem jártam el velük inni... nem is kerültem be a közösségbe. Ezért szinte mindig idősebbekkel értettem meg magam, sok 30-40feletti barátom van, a korosztályomból is csak azokkal értem meg magam, akik hasonló helyzetben vannak-voltak.
És hogy miért osztod meg az embereket? Van aki konkurenciának tekint, és van aki barátnak.Van aki csak simán "beléd rúg", mert miért is ne... Nem tudom jobban bővebben megfogalmazni, mert nem ismerlek.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!