Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy engem vagy...

Miért van az, hogy engem vagy nagyon szeretnek vagy nagyon gyűlölnek, de középút nincs?

Figyelt kérdés
Nem tudtam még rájönni. 24 éves lány vagyok. Általában az utóbbi a jellemző, gúnycéltáblája vagyok az embereknek, pedig annyiszor átgondoltam már, hogy mit csinálok rosszul, de szerintem semmit. Ugyanolyan huszonéves vagyok, mint a többi, átlagos élettel. De mégis szeretik rajtam köszörülni a nyelvüket az emberek, általában már az első perctől. De aki szeret, az nagyon szeret, és évekig. Miért osztom meg ennyire az embereket, amikor csak nézek ki a fejemből, hogy mi a franc van? Vajon mit lát bennem egyik és másik tábor? Tudom, hogy nem ismertek, és így nehéz (még az se tudja, aki ismer, beszélgettünk már erről), de én arra lennék kíváncsi, hogy ismer-e valaki hasonló esetet, és annak mi volt az oka. Még annyit hozzátennék, hogy beszélgetés szempontjából teljesen normálisan el tudok beszélgetni bárkivel, de ha látom a reakciót, esetleg ráhagyom és hallgatok. Akkor az a baj. Oké, akkor megpróbálok tovább beszélni, akár semlegesen is. Na akkor meg az a baj. De valahogy észreveszem, hogy az ilyen embereket irritálom, azért viselkednek így. De miért? Akik meg szeretnek, miért ragaszkodnek annyira hozzám? Persze, hogy örülök azoknak, akik szeretnek, de kíváncsi lennék arra, hogy miért nem tud engem senki egy sima csajnak nézni a sok közül, miért osztom meg ilyen durván az embereket már az első percben?
2009. aug. 6. 12:53
 1/2 anonim ***** válasza:

Hasonló helyzetben járok én is, és fogalmam sincs miért. Az ált. suliban utáltak 2 ember volt mellettem összesen a 30ból. Középsuliban már többen, de a barátok száma akkor sem haladta meg a 4et. Azután szakmán másik suliban, teljesen ketté oszlott az osztály, volt akivel 2 év alatt 1 mondatot váltottunk.

Hogy miért? Nem értenek meg, vagy fordítva. Sokan lenéznek, mert mögöttem nincsenek befolyásos emberek, nem tudnak megadni a szülők több milliós kocsikat, mint a legtöbb osztálytársamnak. Nem jártam el velük inni... nem is kerültem be a közösségbe. Ezért szinte mindig idősebbekkel értettem meg magam, sok 30-40feletti barátom van, a korosztályomból is csak azokkal értem meg magam, akik hasonló helyzetben vannak-voltak.

És hogy miért osztod meg az embereket? Van aki konkurenciának tekint, és van aki barátnak.Van aki csak simán "beléd rúg", mert miért is ne... Nem tudom jobban bővebben megfogalmazni, mert nem ismerlek.

20/L

2009. aug. 6. 14:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Örülj neki sokkal rosszabb lenne ha közönyt váltanál ki emberekből!!! Ezzel h valaki utál vagy szeret és nincs közöny, érzelmeket tudsz kiváltani emberekből, vagyis vagy valaki!
2009. aug. 6. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!