Erről mi a véleményetek?
14 éves lány vagyok és nem igazán értem a korosztályomat. Nincs közös témánk. :( Engem nem érdekelnek a hajfestékek, ők meg nem tudják a római hadsereg parancsnoki láncát.:S
Nem járok bulizni, nagyon fiús a mozgásom, az öltözködésem...
Mondták, hogy álljak be a sorba, de én nem szeretnék.
El is kennék így, de ez nagyon sok problémát szül. Szoktam tanulni, még nem volt barátom, és annyira kilógok a sorból, hogy ált. iskolában is rám szálltak. 9.-es vagyok, itt még szerencsére nem.+ Olyan felnőttes a beszédstílusom, hogy egy szavamat sem értik. Erről sajnos nem tehetek. Szóval nem lettem túl népszerű, de érdekes végzősökkel meg(amelyikkel lehet) nagyon jól eltudok beszélgetni.
Ne foglalkozzak ezzel a nagy szakadékkal, 1-2 év és úgyis egy szinten leszünk? Mondták, hogy Fősulin sokkal rendesebb emberek vannak, de ebben annyira nem bízom, mert középsulira is ezt mondták, aztán van olyan osztálytársam, hogy jó hogy a csilláron nem lóg...
Bocs, hogy hosszúra sikeredet és a fogalmazási hibákért is elnézést kérek.Szeretnék többféle nézőpontot hallani, ha lehet indoklással. :)
Lehet,hogy jó ideig nem találsz barátra,de inkább legyél egyedül önmagad,mint valakik mellett valaki egészen más,aki nem te vagy.
Az idő neked dolgozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!