Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Erről mi a véleményetek?

Vilag kérdése:

Erről mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és nem igazán értem a korosztályomat. Nincs közös témánk. :( Engem nem érdekelnek a hajfestékek, ők meg nem tudják a római hadsereg parancsnoki láncát.:S

Nem járok bulizni, nagyon fiús a mozgásom, az öltözködésem...

Mondták, hogy álljak be a sorba, de én nem szeretnék.

El is kennék így, de ez nagyon sok problémát szül. Szoktam tanulni, még nem volt barátom, és annyira kilógok a sorból, hogy ált. iskolában is rám szálltak. 9.-es vagyok, itt még szerencsére nem.+ Olyan felnőttes a beszédstílusom, hogy egy szavamat sem értik. Erről sajnos nem tehetek. Szóval nem lettem túl népszerű, de érdekes végzősökkel meg(amelyikkel lehet) nagyon jól eltudok beszélgetni.

Ne foglalkozzak ezzel a nagy szakadékkal, 1-2 év és úgyis egy szinten leszünk? Mondták, hogy Fősulin sokkal rendesebb emberek vannak, de ebben annyira nem bízom, mert középsulira is ezt mondták, aztán van olyan osztálytársam, hogy jó hogy a csilláron nem lóg...

Bocs, hogy hosszúra sikeredet és a fogalmazási hibákért is elnézést kérek.Szeretnék többféle nézőpontot hallani, ha lehet indoklással. :)

2012. okt. 7. 14:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy jó ideig nem találsz barátra,de inkább legyél egyedül önmagad,mint valakik mellett valaki egészen más,aki nem te vagy.

Az idő neked dolgozik.

2012. okt. 7. 14:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Az sosem jó, ha másokhoz akarsz idomulni. Minden "csodabogárnak" megvan a csodabogár társa vagy társasága. Te ettől vagy egyedi. Ha felsőbb évesek közt találsz barátokat, akkor beszélgess velük. Szerintem az egyáltalán nem gáz. Anno ennyi idősen én is efféle csodabogár voltam. Az osztálytársaim hajfestékekről, divatmagazinokról, nyálas színészekről és drága nyaralásokról beszélgettek. Engem meg jobban érdekeltek az autók és a vadászgépek, pedig lány vagyok. De nekem is lettek barátaim. :) Szóval nem vagy gáz. Aki különb, az más... csak az átlagot fogadja el a társadalom. :)
2012. okt. 7. 22:40
 3/5 anonim válasza:
Hidd el nem vagy evel egyedül a világon, én is ugyan így voltam, míg az osztálytársaim csak a pasikról, divatról és hasonlókról tudtak dumálni, engem nem tudott ez érdekelni. Szerencsére középiskolába találtam olyan barátokat akik ugyan így voltak ezzel, bár az én érdeklődésembe így se voltak érdekeltel. Mivel szabadidőmet a madaraknak szentelem. Az internetnek köszönhetően találtam is kifejezetten egy ilyen érdekeltségü csoportot, egy madárvédelmi csoportot, és most náluk vagyok őnkéntes, ornitolőgusnak készülök a jövőben. Bulizni én sem szeretek járni. Barát meg majd lesz. Az a lényeg hogy önmagad legyél.
2012. okt. 10. 16:08
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat. :D
2012. okt. 12. 15:26
 5/5 anonim válasza:
Teljesen eggyet értek veled!13 vagyok. Én is így vagyok csak engem emiatt még le is néznek. Másnak már az én korom van aki már a szüzességét is elveszti de én nem akarok a kortársaimra hasonlitani.
2014. jan. 10. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!