Castel kérdése:
Szerintetek szép az a név, hogy Mária?
Figyelt kérdés
Ùgy becéznek,hogy Marika.2012. okt. 6. 20:48
1/7 anonim válasza:
A családunkban 4 Mária is van. Mindegyiknek más a beceneve.
A legkisebb közülük 1 éves lesz. Őt még nem becézzük sehogy.
2/7 anonim válasza:
Alapvetően szép név, a gimiben van egy Mária nevű barátnőm én csicsinek becézem :D (Mária->Marcsi->Csicsi)
4/7 anonim válasza:
Nem lenne rossz, de már visszavonhatatlanul hozzánövesztettem az öreglány-képet.
5/7 anonim válasza:
nem szép, öreges. De ha esetleg Mary-nek becézteted magad akkor mindjárt jobban hangzik, legalábbis én így gondolom :D
6/7 anonim válasza:
a Mária szép név, csak túl gyakori. a Marika az olyan öreg nénis, mifelénk a fiatalabbakat inkább Marcsinak becézik.
7/7 anonim válasza:
A Mária alapvetően egy szép,komoly, határozott női név. A társadalomban egy időben a leggyakoribb keresztnév volt, és mivel már az idősebb korosztályban gyakori öregesnek gondoljuk.
Olvastam múltkor hogy Mári-nak becéztek egy Másia nevű kislányt szerintem nagyon szép így.
Amennyiben tetszik nektek, akkor adjátok bátran.
A Marika aranyos becézés kb iskolás korig, akkor meg annyi becézésből lehet válogatni...
Anno nálunk az osztályban volt 2 Mária és egy Marietta, a becézéseik Marika, Marcsi és Mary voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!