Miért van az hogy velem bárki bármit csinálhat?
A legjobbnak hitt barátaim is képesek haragot tartani velem mindenféle hülyeségért, illetve szarni a fejemre.
Pedig ha kell én mindig segítek nekik de ők amikor szükségem van rájuk le se szarnak. Mitévő legyek ?
Ez szerintem nem ritka jelenség.Sajnos Magyarországon
a morál,szeretet,előzékenység csökkenőben van.
Én is így vagyok. A suliban lúzernek mondott emberek is csak akkor foglalkoznak velem, ha kell nekik vmi, de ha nekem kell vmi akkor le se sz*rnak, ráadásul tegnap egy lánnyal aki szimpatikus volt és jól elvtunk össze vesztem, mert Facebookon nem jelölt vissza, na hát gondolhatod, hogy az ilyen mennyire bírhat. Ráadásul most az egész banda össze fogott ellenem és megakarnak verni. Sajnos manapság a kiutált emberek is szekálják egymást meg nyalják a menőnek titulált emberek s*ggét. A töri tanárom éppen mondta, hogy ez a magyar embereknek a génjeikbe van kódolva. Ne foglalkozz velük azt javaslom! Nem érnek annyit! Próbáld meg egyedül feltalálni magad és fent kell tudnod maradni egyedül is másoktól való függés nélkül.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!