Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Anyám fiúvá akar nevelni. Mit...

Anyám fiúvá akar nevelni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok, és anyám nagyon furcsán viselkedik. Nem hinném, hogy fiút akar nevelni belőlem, de igazából nőt sem. Valahol a kettő között.

Kezdjük ott, hogy nem engedi, hogy kissé nőiesebben öltözzem. Folyamatosan sportos, "nemtelen", öreg, sötét ruhákat vesz nekem. Persze megköszönöm, de a lelkem mélyén érzem, hogy mégsem ilyen a stílusom. Ha mutatok neki egy nőiesebb, de ízléses ruhadarabot, kiröhög, és szánalmasnak nevez. Míg sok korombeli lány magassarkúban, divatos ruhákban és sminkben mászkál, nekem még a szempillaspirált is megtiltja, magassarkúban meg maximum ünnepségeken lehetek. Nem akarok ribancosan öltözni/sminkelni, de ezt azért túlzásnak érzem.

Aztán soha, semmi személyesről nem beszélt velem, tudjátok, olyan tipikus "anya-lánya" beszélgetések sincsenek közöttünk, és nem is lesznek soha. Példának okáért a menstruációról sem beszélt velem, persze ezek után nem mintha annyira vágynék rá. Úgy vettem észre, folyamatosan elfojtom az érzelmeimet, és bár nem tudom, hol a probléma gyökere, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten anyám is benne van a dologban.

Többször próbáltam elmagyarázni neki, mit is érzek ezzel kapcsolatban, de a végeredmény mindig az, hogy elvicceli a dolgot, vagy nagyon csúnyán összekapunk, elveszi a gépemet, telefonomat, ergo megint én szívom meg, pedig csak beszélni akartam vele. Mit mondjak neki?

2012. okt. 4. 20:07
 1/6 anonim ***** válasza:
nem tudom mit monjd neki, de még 14 vagy szerintem ha már betöltöd a 16-ot akkor már biztos sminkelheted magad stb...
2012. okt. 5. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet csak felt.Egyebkent anyud szulei is hasonloan neveltek a lanyukat?
2012. okt. 6. 01:18
 3/6 anonim ***** válasza:

nem kell sminkelned magad 18 alatt-.- még felette sem...

barbiezz:D csajos dolgokat csinálj, ennyi. Anyudnak mondd el ezt amit ide leírtál nekünk, vagy simán mutasd meg és ennyi.

2012. okt. 6. 22:11
 4/6 A kérdező kommentje:
Most ne haragudj már, te sem gondolhatod komolyan, hogy egy 14 éves lányt még a barbiezás köt le.
2012. okt. 7. 10:01
 5/6 anonim ***** válasza:
mond meg neki, hogy te lány vagy ha még nem vette volna észre xd
2012. okt. 7. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
A barbie nyilvánvaló vicc volt -.-, a lényeg pedig még mindig itt van: "Anyudnak mondd el ezt amit ide leírtál nekünk, vagy simán mutasd meg és ennyi."
2012. okt. 7. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!