Anyám fiúvá akar nevelni. Mit tegyek?
14 éves lány vagyok, és anyám nagyon furcsán viselkedik. Nem hinném, hogy fiút akar nevelni belőlem, de igazából nőt sem. Valahol a kettő között.
Kezdjük ott, hogy nem engedi, hogy kissé nőiesebben öltözzem. Folyamatosan sportos, "nemtelen", öreg, sötét ruhákat vesz nekem. Persze megköszönöm, de a lelkem mélyén érzem, hogy mégsem ilyen a stílusom. Ha mutatok neki egy nőiesebb, de ízléses ruhadarabot, kiröhög, és szánalmasnak nevez. Míg sok korombeli lány magassarkúban, divatos ruhákban és sminkben mászkál, nekem még a szempillaspirált is megtiltja, magassarkúban meg maximum ünnepségeken lehetek. Nem akarok ribancosan öltözni/sminkelni, de ezt azért túlzásnak érzem.
Aztán soha, semmi személyesről nem beszélt velem, tudjátok, olyan tipikus "anya-lánya" beszélgetések sincsenek közöttünk, és nem is lesznek soha. Példának okáért a menstruációról sem beszélt velem, persze ezek után nem mintha annyira vágynék rá. Úgy vettem észre, folyamatosan elfojtom az érzelmeimet, és bár nem tudom, hol a probléma gyökere, biztos vagyok benne, hogy valamilyen szinten anyám is benne van a dologban.
Többször próbáltam elmagyarázni neki, mit is érzek ezzel kapcsolatban, de a végeredmény mindig az, hogy elvicceli a dolgot, vagy nagyon csúnyán összekapunk, elveszi a gépemet, telefonomat, ergo megint én szívom meg, pedig csak beszélni akartam vele. Mit mondjak neki?
nem kell sminkelned magad 18 alatt-.- még felette sem...
barbiezz:D csajos dolgokat csinálj, ennyi. Anyudnak mondd el ezt amit ide leírtál nekünk, vagy simán mutasd meg és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!