Szakítás után eldöntöttem, hogy most már egy pasi sem számít, csak a karrierem. Erre miért bolondít meg rögtön az első alfahím?
nos intézem a dolgaimat,munkahely, külföld, pénz, sokmindent hanyagoltam az ex miatt, miatt vagyok itthon lassan "csövesként".
de azt veszem észre magamon, hogy 20 %-ban van az eszemben a munka, és 80%-ban a srác, aki ráadásul kétlem, hogy egy komoly srác lenne.
miért ilyen hülye agyam van?
vagy erre születni kell?
illetve, hogy kontrolláljam magam? ezt szeretném igazán tudni. azt akarom, hogy a pénz érdekeljen, a jövőm, hogy legyek valaki, egy igazi NŐ, nem pedig hogy egy szexuális nyavaja leszedjen a lábamról.
köszi a válaszokat
hál égnek az "alfahím" is kint dolgozik,nagyon is megérti, hogy én is ugrálok ki-be, ahogy ő is.
próbálnám összehangolni, de jövőt nem tervezek vele,mert komolytalannak tűnik, rajta kívül meg nincs biztos pontom, szóval a magánéletem ezért nulla. amíg itthon voltam,meg a karrier volt hát egy nulla.
az utolsó pont ráérzett. na ez az, amit érzek én is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!