Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Akinek 18 éves koráig nem...

Akinek 18 éves koráig nem vtak barátai, bnője annak már sose lesz?

Figyelt kérdés
18 éves végzős fiú vagyok, de sosem vtak barátaim, mindig piszkálnak, rossz dolgokat terjesztenek rólam, aki szimpatikus volt nekem az arra nem méltat, hogy vissza jelöljön a Facebookon. Én ezt a magányt már nem bírom. Már arra is gondoltam, hogy szándékosan feldobom a talpam. Esetleg más is van ilyen helyzetben? :(

2012. okt. 4. 06:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

szia!én 20 éves koromig ilyen nagyon visszahúzódó vltam,sehol sem tudtam beilleszkedni,aztán tavaly nyáron bekerültem 8 hétre kórházba,megnyíltam az emberek előtt,el tudtam beszélgetni bármiről,bárkivel.Lettek barátaim,szeretek társaságba járni,

Neked is lehetenek barátaid,csak változnod kell,nyitni mások felé,és nem facebookon,hanem jár sportolni,szórakozni

sok sikert

2012. okt. 4. 07:05
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
:(
2012. okt. 4. 08:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne félj, minden rendben lesz. Én 22 éves koromig hittem, hogy a szüleimen és a tesómon kívül senki nincs és nem is lesz, rossz kapcsolatom volt, barátok zéró. Aztán miután leálltam a rágörcsölésről, totál megváltozott az életem, kimondottan nagy társasági életet éltem. A válság és az anyagi lecsúszás óta élek újra visszavonultan és szinte láthatatlanul.
2012. okt. 4. 08:16
 4/9 anonim válasza:
100%
Semmi pánik! Nekem 21 évesen lett először barátnőm. Nem attól leszel nagy ember, hogy 100 nővel volt dolgod fiatal korodban, hanem hogy akik voltak, azokat mennyire szeretted!
2012. okt. 4. 08:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább 1 igaz barát, mind 100 képmutató.
2012. okt. 4. 13:46
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
A helyedben hagynám a személytelen internetes ismerkedést, gép mellé is nagyon ritkán ülnék le, mert könnyebben befordulhatsz. Tudom, könnyű megoldás leülni és Fb-ozással tengetni a napjaidat, de de ettől még nem fognak veled ténylegesen történni dolgok, amiből tanulhatsz. Ugyanis ismerkedni és a vele járó szorongásokat élőben kell csinálni, mert különben ha eljön a nagy date, nem mersz majd elmenni, vagy elmész és nem úgy alakul, akkor a másodikat fogod halogatni. Így eltelhetnek az évek. Ismerek valakit, aki 31 lett és nem volt még barátnője, csak néhány egy éjszakás kalandja. Mára már nincs semmi önbizalma és ahelyett, hogy belevágna, azzal "vígasztalja magát", hogy úgyis minden nő hülye, nem kell inkább neki egyik sem. Közben meg csak ő lett antiszociális.
2012. okt. 4. 15:22
 7/9 Discover válasza:
100%
Egy a lényeg ha tetszik egy csaj menj oda lehetőleg akkor ha nincs nagy baráti társaságban és hívd el valahova kávézni,fagyizni bárhova de a lényeg hogy csendes helyen legyetek.És nem félj a nemleges választól. Én pl 3 hete meg akartam ismerni egy csajt elmentünk kávézni jó volt meg minden de a végén jött hogy ne haragudjak de neki másfajta pasik jönnek be.Lényeg ami lényeg,hogy nem miden csajnak jössz be és lesznek akik elutasítanak de akkor mi-van,vannak még ezrével és tuti van olyan akinek bejössz te is.Csak előre és menni fog minden magától.
2012. okt. 4. 23:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Ezt így hülyeség eldönteni, vagy következtetést levonni, mert nekem is jobb barátaim vannak a munkahelyeimről, mint a suliból. Pl ált. és középiskolából 1 emberrel se tartom a kapcsolatot, és azért ismertem 3-3 évfolyamot rajtunk kívül, mégis lemorzsolódtak az emberek.

Itt is lehet ismerkedni, én innen szedtem össze egy jó levelezőtársat, amiből több is lehetett volna ha nem lakna 250+km-re. Illetve most is kínlódok pár emberrel hogy jobb belátásra bírjam, azaz arra hogy az élet nem sz@r, csak annak látszik.

2012. okt. 5. 17:48
 9/9 anonim ***** válasza:
mindenki ezzel a hülyeséggel jön, ha kipurcansz szerinted a pokolban jobb lesz? gondolkozz már jófiú!!! :D én 17 vagyok és majdnem ez a helyzet, de nálam vannak haverok, barátok, általánosban 8 évig engem is csesztettek, keress más társaságot
2012. okt. 7. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!