Ráadásul anyám alattomos támadás alatt áll, ami 60% a saját jellemhibáinak köszönhető, szóval ilyen védelmi funkciót is töltök be, ha már nem hozok haza 20.000 forintosokat...
2012. okt. 3. 11:51
12/22 anonim válasza:
Na, ez ismerős! Mármint, nekem sincs párom, nincs munkám, én sem tudok felmutatni semmit, ebben a hónapban 0, azaz nulla forintot kapok és ebből kell kijönnöm. De megoldom. Itt ülök, zenét hallgatok és vigyorgok magamban, csak úgy, mert jó kedvem van. X hónapja úgy döntöttem, hogy elég a nyekergésből meg abból, hogy mindig szomorú vagyok és meg akarok halni! Nagyjából semmi nem változott, csak az én hozzáállásom. De az nagyon! Próbáld ki! Határozottan jó dolog!
2012. okt. 3. 11:54
13/22 anonim válasza:
Jó én néha tanítok angolt mert tudok 14.000 szót, meg megyek a telepen wc tartájt szerelni. A barátnő ellen meg letöltöttem a "hogyan szedjünk fel csajt vidót" angolul, DVD1 től DVD26!
2012. okt. 3. 11:57
14/22 anonim válasza:
Ha elteszed magad láb alól, biztos, hogy soha többé semmi jó nem történik veled a világegyetemben. Amíg meg még élsz, addig bármikor történhet valami jó, akár ma is.
2012. okt. 3. 12:09
15/22 anonim válasza:
Én is éreztem magam így.Én azt hittem,hogy senki sem tud az igazi belsőmért szeretni,így csak az érdekembereknek kellek.Ez az érzés nálam olyan szinten elfajult,hogy attól kiborultam,ha egy csöves megnézett.Ráadásul pont akkor pártolt el tőlem egy olyan barátom,aki azt mondta,ismer engem és azért szeret,aki vagyok.Azon nem gondolkodtam soha,hogy megöljem magam,de az már sokszor megfordult a fejemben,hogy így értelmetlen lenne az élet.
2012. okt. 3. 12:15
16/22 anonim válasza:
Én egész Éjjel nem aludtam ezen kattogott az agyam mindenki atver hazudik becsap skinek semmit nem lehet elhinni
2012. okt. 3. 12:35
17/22 anonim válasza:
Persze. A felnőtté válás része. Elkezded magad felelősnek érezni a sorsodért, és ha nem megy valami, vagy sok a megoldatlan gond akkor nyilván menekülne az ember. Ez egyébként nem jellemgyengeség, hanem egyszerű emberi tulajdonság, és kb. az emberek 75%-a átmegy rajta. Feldmár szerint igen fontos momentum, amikor az ember rájön, hogy nem kötelező élnie. Dönthet másként. És onnantól kezdve megszabadul a "kötelező élet" terhétől. Amikor ezzel együtt lábára áll és folytatja, na akkortól igazán felnőtt személyiség.
Szóval kitartás!
2012. okt. 3. 13:07
18/22 A kérdező kommentje:
Félre értettetek engem!Én nem tudnám eltenni magam lábalól,csak sokszor megordulT gondolat a fEjemben ami nem egyenlő azzal hogy meg is teszem!Nem tudnám megtenni.csak fura hogy én mindig élet igenlős voltam és soha ilyen nem fordult meg a fejemben,de mostanság elég sokszor megfordul ez a dolog a fejemben.Persze nem tudnám megtenni úgy érzem de most jelenleg azt érzem hogy nincs értelme semminek kötülöttem.Azt látom hogy az emberek boldogok és még ha gunjuk is van ott van a párja vagy a szerelme vagy ha szerelem nincs akkor legalább agy jól fízető állás.Na nekem egyik sincsen!Van egy sz@r melóm amit utálok és sz@rul is keresek vele,amivel nem is lenne baj ha lenne egy ember aki feldobja a szürke hétköznapjaimat és van kihez beszélnem amikor magányos vagyok.Azért az nagyon jól tudna nekem esnki úgy érzem.
2012. okt. 3. 13:53
19/22 anonim válasza:
Akkor ne itt sírj, hanem szerezz barátnőt.
2012. okt. 3. 14:02
20/22 anonim válasza:
"nem is lenne baj ha lenne egy ember aki feldobja a szürke hétköznapjaimat és van kihez beszélnem amikor magányos vagyok."
Szóval gyakorlatilag (nyersen fogalmazva) azért tartanál barátnőt, hogy feldobja a sz*r napod, és legyen kihez beszélned. Hát nem tudom, én nem szeretnék ezért lenni valakinek a barátnője.
Mi tart vissza attól, hogy te dobd fel a napodat?? Én pl fel tudom dobni az enyém, pedig nincs munkám, nincs párom, nincs pénzem... Próbáltam úgy is, ahogy te. Aztán kipróbáltam úgy, hogy ÉN döntöm el, hogy milyen legyen a kedvem és én úgy döntöttem, hogy márpedig jókedvem lesz! Miért döntenék a rossz mellett?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!