Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon elrontottam ezt az...

Nagyon elrontottam ezt az egészet? (PUA válaszokat kérnék)

Figyelt kérdés

Úgy jöttem az egyetemre, hogy agresszívkodtam, verekedtem, minden csajt meg akartam dugni, ezt közöltem is sokakkal, néhányat le is tapiztam. Feltűnő voltam de nem akartam barátkozni.

Most a lányok félnek tőlem, hogy megdugom őket (komolyan :D)

A másik fele bevágta a durcát, hogy hogy megsértettem közben cseszeget.

Most úgy néz ki lenyugodtam... normális leszek. Viszont erre az omniózus kezdésre mindenki emlékezni fog.

Ez jó? (én azért elég menő bemutatkozásnak érzem)

A legtöbb sráccal is tudtam rendezni a dolgokat. Nyugodt vagyok mindig, magabiztos, és nem igénylem annyira a társaságot, úgy érzem a társaság igényel engem.

Nemrég át kellett mennem a másik koleszba, mert egy srác letörölt a saját csoportomból, de egy cigi mellett megbeszéltük, hogy folytatjuk együtt, és még a csajokhoz is átmentünk. Lejáratásnak szánta amúgy..... az egészet, de nem tudott lejáratni :) annál jobban amennyire magamat direkt lejárattam mások már nem tudnak, pont ez volt a cél. Kellemesen eldumáltunk végül, belátta ő is, hogy nem tud megfogni semmivel, a lányok meg baromira örültek, hogy ott tartottunk egy kis beszéltetést arról, hogy mikor, miért kinek a csöcseit fogtam meg, és miért is volt jó meg miért nem fogok ezért bocsánatot kérni.

Szerintem az összes lány érdeklődését felkeltettem titokban :) ha feltűnően normális leszek mindig ez fog beugrani rólam, hogy én vagyok a szexmániás agresszív állat, bármilyen vonalat adok is ezután.

Hát le lehet gyökérezni igazából, de tényleg nagyon érdekel, hogy jogosan érzem-e úgy, hogy ez tényleg egy jó bemutatkozás, még akkor is ha szélsőséges?

A társaság meg fenntartással kezel, de ez idővel úgyis oldódik, a legtöbb emberrel már úgy érzem megtaláltam a hangot, de távolságtartó vagyok. Mindenkivel. Barátságos, nyitott, de magamtól alig megyek oda valakihez.

De ez változni fog.

Szóval ez egy jó alap? Az egész suli ismer, mindenki rólam beszél. Mindenkit érdeklek. De ehhez képest tök csendben vagyok.

2012. okt. 3. 00:38
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

A PUA az a Pick Up Artist, azaz "felszedő művész". Ennek az egész dolognak a lényege az, hogy a Pick Up=PU-val megtanulhatsz csajozni, röviden, de ez nagyon kis része. Itt ne arra gondoljatok, hogy kaszanovaként mindenkit hoppsz elcsábítasz, rakod, aztán továbbállsz, egyáltalán nem ez. Akit még érdekel, az rákeres Googleban és informálódik ;)

Kérdező: A bemutatkozásod az olyan amilyen :D Én azért bunkónak érzem, egy kicsit. Te voltál ott az agresszor, tiszteltek, mert féltek tőled...

Mindenki ismer, ez egy jó pont, de használd is ki! Légy mindenkivel barátságos és nyitott, még ha legszívesebben otthagynád a francba. Ami fontos, hogy ne játszd meg magad, ha Anek menőnek adod magad Bnek meg nagyokosnak (most csak írtam vmit :D) akkor előbb-utóbb összedől a várad és nagyot szívsz.

Az, hogy agresszív vagy, provokáló, valamint csendes arra vall, hogy nincs rendben a belsőd, javíts az innergame játékodon, olvass önfejlesztő könyveket, hallgass pozitív "dolgokat" [hangfelvételek, ilyesmik]

"Lejáratásnak szánta amúgy..... az egészet, de nem tudott lejáratni :)" Itt sikeresen amogoltad és alfább lettél nála :D

Összességében szerintem ha megváltozol és jó irányba tartasz, akkor egy kellemes csalódást tudsz okozni a környezetednek.

2012. okt. 3. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!