Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi van velem mostanában?

Mi van velem mostanában?

Figyelt kérdés

Valahogy nem vagyok a régi kb úgy egy hónapja.

Ok nélkül szomorú leszek, néha túlreagálom a dolgokat. Gyakran fáj a fejem, a szívem, szédülök.

Alig eszek, egyrészt nem kívánom, másrészt egyszerűen elfelejtek enni.

Tudom, hogy ezek nem komoly dolgok, meg nem kéne ezzel foglalkozni, de már anyu is megjegyezte, hogy furcsa vagyok.

Mi lehet az oka? Volt már más is így?

2012. okt. 2. 17:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Sima vitamin hiány lehet. Szedj táplálékkiegészítő-tablettát, ha ezután se változik egy teljes vérkép vizsgálat.
2012. okt. 2. 18:18
 2/3 anonim ***** válasza:
esetleg lelki eredetű problémák? valami történt veled? esetleg az iskola miatt?
2012. okt. 2. 18:34
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi mindkettőtöknek! :)

A suli miatt tényleg sokat szoktam stresszelni. Végzős vagyok gimnáziumban, tavasszal érettségi. Elméletben nem volna min aggódnom, az összes érettségi tantárgy jól megy.

Viszont enyhén maximalista vagyok, ha nem sikerül valami tökéletesen, elégedetlen vagyok. (Csak tanulás és sulival kapcs dolgok terén)

Rengeteget veszekszem az osztállyal a szalagavató miatt (amugy is egy pocsék osztály vagyunk) apró hülyeségeken.

Szóval, stresszből jut bőven...

2012. okt. 2. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!