Mi az, ami hiányzik az életedből?
Egy tars.
A penzt mar megoldottam, a gyerekkori csaladideal hianyzik, elkoltoztem kulfoldre igy penz van es a csaladi vitakbol bajokbol terhekbol is kimaradok, igy tudok osszpontositani a sajat boldogsagomra, ugh mar nagyon depis voltam a korulottem levo kaosz miatt.
viszont tinikent arrol almodoztam hogy osszejovok egy fiuval es egyutt eljuk le az eletunket mint unokatesom es a ferje...
hat ehhez kepest 21 vagyok es egy komolyabb kapcsolatot se tudok felmutatni, mar szinte ehezem egy olelesre, egy jo szexre, es lenne is ra jelentkezo, de mindig van valami ami miatt meggondolom magam, holott ha kapcsolatot nem tudok letesiteni a tavolsag vagy a korkulonbseg miatt legalabb a szexualis vagyamat kielegithetnek... kar hogy anyam ilyen erkolcsosnek es merevnel nevelt...
Pénz
Lehet, hogy van sok mondás, miszerint a pénz nem boldogít, de én igen boldog vagyok, mikor pl. van friss, főtt kaja itthon, különböző luxuscikkeim lennének, ruhák, meg ezek. Engem igenis boldogítana. Az önbizalmam is növelné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!