Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés

Ismerősöm 19/f., IV. ker-ben lakik.

Nagyon ijesztő és félelmetes dolgokat terjeszt erről a kerületről a középiskolai ismerősei körében... tele van cigókkal, sok a verés és a verekedés. Elég sokszor és sokat jártam már ebben a kerületben 19 évem alatt (este is) és egyszer nem kötöttek belém és még azt sem láttam, hogy cigók megtámadtak volna bárkit is. Én is itt lakom.

Miért lehet ez? Ettől hiszi magát nagyfiúnak, hogy egy durva gettónak állít be egy viszonylag normális kerületet?

Kicsit beteg a lelke szegénynek, nem tudom ez a kisebbségi komplexusa kompenzálása miatt van, vagy miért... de nagyon pletykás és hazudozó. Rosszabb, mint egy öregasszony.

És sokszor fél, szorong. Annyira látszik rajta, amikor könnyes szemecskével kényszermosollyal az arcán ül egy helyben és vigyorog mindenkire és piszkálja a másikat.

Nagyon szánalmas lezüllött tróger alakról van szó... apja sosem volt vele, szóval sosem kapott nagy sallerokat, amikor kellett volna. Úgy befogta volna a kis száját. Már mindegy, 19 évesen hova...

#tróger #ÉGŐ
2012. szept. 30. 13:09
 1/1 anonim válasza:
lehet csak feltűnési viszketegsége van vagy egyszerűen valami nincs rendben a sráccal. de a kérdésedben már megis fogalmaztad a válaszodat. Felkereshetne egy pszichológust lehet az segítene neki :D
2012. okt. 1. 16:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!