Mi az, amitől a legjobban féltek? (ne állatokra gondoljatok)
Rettegek az erőszak gondolatától. Félek, hogy egyszer én is áldozat leszek :(
Félek még attól is, hogy megfulladok (tehát, hogy így kell meghalnom), mert egyszer már majdnem "összejött", szerencsére Apa ott volt...de a víztől nem félek azóta sem, csak a hullámoktól, de azoktól nagyon. Hullámfóbia létezik? :)
Valamint még attól, hogy gyilkosság áldozata leszek, és mondjuk nem találnak meg egy darabban... na azt nem szeretném...
Legyetek jók, üdv:
19L
Sokmindentől! :S
Attól, hogy nem érem el a céljaimat, és nem tudok erőmön felül teljesíteni, pedig arra most nagy szükségem van! A haláltól, igazából a halál előtti néhány perctől, amikor tudni fogom, hogy ennyi volt, nincs tovább, nagyon félelmetes lehet. :S Attól, hogy nem lesz pénzem, és nem tudom majd eltartani a családot, pedig nagy, és nagyon nagy szükség van rám. Hogy nem vagyok lelkileg elég erős, és egyszer egy őrült pillanatban feladom, és megölöm magam. Rendszeresen beszólnak nekem az utcán a cigányok, állandóan attól rettegek, hogy másnap reggelre kirabolnak, megölnek, megölik a családomat, és semmit sem lehet ellenük tenni!!! Meg persze a tehetetlenségtől, és hogy magányosan fogok meghalni, vagy hosszú betegeskedés után, mondjuk izombénulás...
hát mostanában sokat gondolok a halálra : ( félek tőle
énis beképzelek magamnak dolgokat, pedig egészséges vok, a múlt évben ettől szenvedtem, de már vmennyire jobban vok, erősebb lettem..rájöttem hha pozitívan gondolkodok, akkor sokkal jobb lesz...így hát eltereltem a gondolataimat...
énis félek attól h elveszítem a szüleimet..többször is álmodtam ilyet, mivel mikor még kisebb voltam, elvesztettem a nagyimat, és nagyon megviselt, fél évig pszichológushoz jártam...olyanokat képzeltem be h meghalok...:(
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!