Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi az, amitől a legjobban...

Mi az, amitől a legjobban féltek? (ne állatokra gondoljatok)

Figyelt kérdés
2009. aug. 3. 14:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
69%

a szüleim elvesztése.

másik prózaibb, az ismeretlen zajok, fények , amit nem tudok megmagyarázni, attól félek.

2009. aug. 3. 14:37
 12/31 anonim ***** válasza:
69%
Bűnözőktől. Olyan jó lenne egy olyan világban élni, ahol akár az éjszaka közepén sétálgathatnék bárhol anélkül, hogy tartani kellene bárkitől is, ahol nem kellene zárakat tenni az ajtókra, mert senkinek eszébe sem jutna kezet emelni arra, ami a másé!
2009. aug. 3. 14:37
 13/31 anonim ***** válasza:
60%

Este egyedül a lakásban félek nagyon, hogy jön egy betörő, bejön az ajtón vagy az ablakon vagy az erkélyről. Félek, hogy nincs bezárva az ajtó, ezért gyakran ellenőrzöm (pedig Aquincumon lakok, csendes lakótelep)

Félek, hogy páromnak valami baja esik, vagy a cigi miatt elveszítem. Nem hajlandó leszokni :(

Félek a haláltól, főleg a lassú, fájdalmas haláltól.

Félek a betegságektől, tüdőrák, gégerák, szájrák, H1N1, stb. Mindig beképzelek magamnak valami betegséget :(

Félek, hogy idejekorán elveszítem anyukámat, mert sokat betegeskedik.

Félek, hogy párommal sosem fogunk tudni önálló életet kezdeni.

Félek biciklivel menni a városban, ezért sosem fogok többet. (1x mentem, annyi elég is volt)

Félek, hogy elveszítem anyukámat, el sem tudom képzelni nélküle az életem.

Félek, hogy sosem lehet gyerekem, mert párom már 13 éve dohányzik. :(

És nem utolsó sorban, félek elmenni egy pszichológushoz, de azt nem tudom, miért. :S De ennyi félelemmel nem ártana pszichológushoz mennem, mert lassan idegroncs leszek.

19/L

2009. aug. 3. 14:40
 14/31 A kérdező kommentje:

Szerintem menj nyugodtan pszichologushoz!!!

Én is az szeretnék lenni,hogy segítsek másokon!!Csak elbeszélget veled és jobban érzed tőle magad!!

2009. aug. 3. 14:46
 15/31 anonim ***** válasza:
51%
Én attól hogy öregkoromban kiszolgáltatott leszek.A világon a legrosszabb és legégőbb.50 évesen öngyilkos leszek.
2009. aug. 3. 15:11
 16/31 anonim ***** válasza:
51%
Nem félek egyedül, sem a sötéttől, a víztől, a magasságtól, a mélységtől, sem a fájdalomtól, sem a betegségtől, sem a betörőtől, vagy a sorozatgyilkostól. Merek cselekedni és csupán attól félek, hogyha valakinek hatalmas szüksége lesz rám, nem tudok majd segíteni és tehetetlenül kell néznem, ahogy egy szerettem szenved.
2009. aug. 3. 16:16
 17/31 anonim ***** válasza:
51%
Attól, hogy nem fogadnak el.
2009. aug. 3. 16:33
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

én attól félek, hogy egyedül maradok, nem találom meg a páromat és vmi hárklis macskás vénasszonyként végzem barátok és család nélkül.

21/L

2009. aug. 3. 17:49
 19/31 anonim ***** válasza:
40%
az élettől.
2009. aug. 3. 20:18
 20/31 anonim ***** válasza:
33%
Szeretteim halála.
2009. aug. 3. 20:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!