Hogy lehetne önbizalmam? Nagyon csúnyának érzem magam! 18L
Olyan ember szerintem nincs, hogy csúnya. Valakinek BIZTOS hogy tetszik az is, aki a legtöbb ember szemében csúnya.
Például a legtöbb fiú csorgatja a nyálát ezekre a(z anorexiás) modellekre meg színésznőkre, szerintem meg bűn rondák, arról nem is beszélve, hogy belül meg teljesen üresek.
Jól is néznénk ki, ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye.
Ha szép nem lehetsz, legyél érdekes, kedves, sikeres.
Ha ezek megvannak, önbizalomban sem lesz hiány.
A legegyszerűbb, ha sportolni kezdesz valamit. Ha kitartó vagy, sikeres lehetsz benne...
"Mások azt mondják szép vagyok de én ezt nem hiszem el mert szerintem nem igaz!"
Akkor irány a pszichológus! Nem vicc. Ha az önmagadról alkotott képed nem tükrözi a valóságot (attól nagymértékben eltér), az súlyos mentális zavarokhoz is vezethet.
Azt tanácsolom Neked, h ha azt mondják, h szép vagy, azt hidd el, nem hiszem, h hazudnának vagy jópofiznának a szemedbe! Mindenkinek saját magát olyannak kell elfogadnia, amilyennek született! Hidd el, nekem is volt olyan érzésem, h nem vok szép, de elfogadtam magamat olyannak, amilyen vok:) Ne kövessél másokat, főleg ne sztárokat, aki agyonplasztikázzák magukat, azért, h jól nézzenek ki! Bele fog telni vmennyi időbe, amire elfogadod önmagadat, lesz önbizalmad:) Fel a fejjel!!!!:)
Sok sikert kívánok!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!