Rossz tuajdonsag, ha elhessegetem magam korul a rossz dolgokat, fajdalmat, amig nem enyhul egy kicsit?
Figyelt kérdés
pl. gyasz. Vagy hogy probalom elterelni rola a gondolataimat, es keveset foglalkozni vele amig nagyon rossz, es nem megy at egy kicsit.
Ez rossz dolog??
2012. szept. 25. 23:34
2/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen mértékben teszed. Tiszta fejjel sokkal könnyebben és jobban fel lehet dolgozni a történteket. Én ha valami gond van, szó szerint próbálok rá aludni egyet. Igyekszem elhessegetni a gondolataimat a problémáról, és másnap, alvás után, viszonylag nyugodtan átgondolni, mi is történt. Viszont ha valaki hosszú ideig elfolyt magában dolgokat, az nem jó, teli lesz soha fel nem dolgozott problémákkal, amik előbb-utóbb valamilyen formában felszínre törnek (betegség, dühkitörés, alvászavar, szorongás, stb.) Lehet évekig is eltart, mire eljut idáig az ember, akár évtizedek is lehetnek, de egyszer tüneteket fog okozni. Mondjuk ez azért erősen függ attól is, hogy milyen "rossz dolog" az. Valamin segít az idő, de a súlyosabb problémákon nem.
3/5 anonim válasza:
Nem rossz dolog addig, amíg nem megy át a dolog szőnyeg alá söprésbe.
4/5 anonim válasza:
Szerintem igen. A problémákat megoldani kell, nem bedugni a fejünket a homokba.
5/5 A kérdező kommentje:
koszi a valaszokat!
Ha valaki meghal, aki kozel allt hozzad, akkor azt nem nagyon tudod megoldani sajnos. A fajdalmon csak az ido segithet, es az elso nehany het a legrosszabb, azt valahogy at kell veszelni.
2012. szept. 26. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!