Sebes pattanásra jó?
Figyelt kérdés
Szóval azt szeretném kérdezni h én kinyomkodom a pattanásokat(lány vagyok)és ugye utána sebes lesz. Minden este lekenem fogkrémmel.Valamit segít rajta de nem nagyon..:SS Szerintetek baj ha fogkrémmel kenem?
Létszíves normális válaszokat! Köszönöm.:)
2012. szept. 20. 17:01
1/4 anonim 

válasza:

Fogkrémmel ne kenegesd, mert szárítja ugyan, de vörösebb lesz tőle, és tovább marad vörös a helye is.
Az Eveline problémás bőrre való arclemosóját ajánlom. Kék tubusos, a Rossmannban 849 Ft. Már az első használat után másnap reggel láthatóan halványabb.
2/4 anonim 

válasza:

Én fiú vagyok kamaszkoromba én is használtam ezt a fogkrémes terápiát,de szerintem ha hagyományos szappannal kenyed be az arcodat az is leszárítja és még olcsóbb is,nem tudom hogy hány éves vagy de nálam hatékonyabb volt az önkielégítés vagy ha van párod akkor a szex mert ha megnézel egy olyan lányt aki már aktív nemi életet él annak nincs pattanása ez csak kortól függ és én evvel nem megbántani akartalak....
3/4 anonim 

válasza:

úgy hallottam hogy a hipó jót tesz neki
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az első kettőnek..első válaszoló: kipróbálom az Eveline arclemosót..:) második válaszoló: még nem vagyok annyi idős hogy sexeljek stb. :)
2012. szept. 28. 17:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!