Ti mit csinálnátok ha életetekből csak egy hét lenne
vissza?
11/30 A kérdező kommentje:
És mit szólnál ahhoz hogy te lennél a köcsög áldozat vagy pl anyád,testvéred....Szerintem te vagy 18 év alatti kis hülye gyerek vagy ha pedig e fölött akkor csak natúr bolond
kivéve ha csak figyelem felkeltlésből viccből írtál ide.....
12/30 anonim válasza:
minden drogot kipróbálnék, innék buliznék, leszarnék mindent, hülyéskednék, kiélném magamat... :DD
2012. szept. 20. 19:21
Elmennék Rióba...bár egyszer úgyis elmegyek, szóval mindegy.
2012. szept. 20. 19:23
Mivel nincs gyerekem, egy hét alatt pedig nem lehet, én elverném az összes pénzem, egyik nap Dubaiban ébrednék, másik nap Mexikóban, és hasonlóan gyönyörű helyeken, mindenhol degeszre enném magam a helyi dolgokból... és a hetedik napra keresnék a neten valami paradicsomi helyet,ahol ugyanakkor el tudok bújni az emberek elől, és ott csendesen kilehelném a lelkemet... nincstelenül... a temetésemet meg oldja meg ahogy akarja,aki akarja... ja, egyetlen kikötésem lenne még: engem senki soha nem hamvaszthat... koporsós temetést kérek...
2012. szept. 20. 19:23
15/30 anonim válasza:
nekiugranék mindenkinek aki szemét volt velem.
2012. szept. 20. 19:25
Vedelnék, bagóznék, drogoznék, kúrnék 1 hétig.
2012. szept. 20. 19:26
17/30 anonim válasza:
Megírnám a "bakancslistám"!
Én összekaparnék egy kis pénzt, és kimennék németbe 1-2 napra meglátogatni egyik netről ismert lány ismerősömet.
Sokkal normálisabbnak látom mint bármelyik csaj ismerösömet körülöttem (már aki nem rokon persze)
14/f
btw, csinálnék egy riportot, vagy videót, amiben beszélnék kicsit.
Ezen kivül ugye család stb, de az elsőt biztos megtenném, főleg ha a katasztrófás dologról lenne szó :)
-elmennék egy kalandparkba
-jelentkeznék valami tv műsorba
-ennék a subwayben és kfc-ben, meg a burger kingben, mert ott még nem kajáltam
meg ilyesmiiik
2012. szept. 20. 19:28
20/30 A kérdező kommentje:
Én is ugyanezeket csinálnám mert ilyenkor már tökk mindegy lenne ha meg nincs család akkor meg hülyeség lenne a pénzt nem el b@szni ......
Kapcsolódó kérdések: