Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miből tegyek emelt szintű...

Miből tegyek emelt szintű érettségit?

Figyelt kérdés
Van egy "esetleg" megjelölt iskola ahova menni szeretnék. Azért "esetleg" mert nagyon magasak a pontszámok(428) és mindenki csak lebeszélni akart róla eddig. Az a suli a magyar és a töri tantárgyakra megy rá, ezek + a nyelv a fontosak a felvételhez. (nameg a max pontos érettségi) Igazából a törit egészen általános 8.-ig utáltam. Aztán kaptam egy nagyon jó tanárt a középsuliban és most már érdekel. Aztán ott van a magyar ami mindig is érdekelt bizonyos szinten és tavaly 5-ös voltam belőle. De a magyar emelt szintűről azt mondják nagyon nehéz. Szóval dilemmázok, hogy van e értelme egyáltaln.
2012. szept. 18. 16:04
 1/1 anonim ***** válasza:

"Azért "esetleg" mert nagyon magasak a pontszámok(428) és mindenki csak lebeszélni akart róla eddig. "

Ez a legnagyobb baromság és már sokszor hallottam! Attól hogy meg se próbálod, nem lesz könnyebb!

Az emelt szintűn se fogsz megbukni, nem matekból mész, ahol tényleg minőségileg más az egész. Egyszerűen többet kell tanulnod, és ez menni is fog ha valóban ez a célod.

Azért jelölj meg valamit második helyen is.

Ja és ne dilemmázz légyszi.

2012. szept. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!