Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehet hogy előre utaztam az...

Lehet hogy előre utaztam az időben, aztán vissza?

Figyelt kérdés

Február 13-dikán vártam a vonatot a Sóstóhegyi állomáson, este fél kilenc körül.

Olvastam közben. Hirtelen hallom hogy jönn a vonat, és beáll az állomás elé. Mengnéztem az órám. 8:42 volt Mentem kifele, de nem volt ott a vonat. Ránéztem az órámra, és még mindig fél kilenc volt.

Meglepő volt, és tuti hogy nem álmodtam, mert valóság volt.

2009. júl. 31. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
82%
Lehet hogy csak elnézted az órádat velem is előfordült már mert hülyén jelzi a telcsim a aszámokat.
2009. júl. 31. 17:20
 2/10 anonim válasza:
87%
Szia,Szívj kevesebb fűvet.
2009. júl. 31. 17:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elraboltak a földönkivüliek s kiesett ez a néhány perc.
2009. júl. 31. 17:45
 4/10 anonim ***** válasza:
86%
van ilyen, de úgysem hiszik soha el neked! "Nektek szemeitek vannak és mégsem láttok semmit"
2009. júl. 31. 17:46
 5/10 A kérdező kommentje:

De az órám visszaállt az eredeti időpontra.

És hogy hallhattam a vonatot?

2009. júl. 31. 17:56
 6/10 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy a tudatod szórakozik veled. Összekevert valamit valamivel, te meg nem tudod mi volt az.
2009. júl. 31. 18:45
 7/10 anonim ***** válasza:
71%

Nos a lehetséges képzelgés, és véletlenektől függetlenül még mindig ott lebeg az az 1% esély, hogy valóban időt utaztál. A tudomány szerint elvileg lehetséges.

bár nagyon bizonytalan ez a talaj, hogy hogyan történik, hol, mikor, hogyan és miért..

Szoval kérdésedre: lehet hogy igen, lehet hogy nem. :)

2009. júl. 31. 20:45
 8/10 anonim ***** válasza:
és aztán később, 42kor jött a vonat, és ugyanolyan volt?
2009. aug. 1. 21:18
 9/10 A kérdező kommentje:

Érdekes módon igen.

Ugyanolyan volt.

Sőt mikor megérkezett a vonat, mintha láttam volna valakit kirohanni az egyébként üres váróból, majd eltűnni.

2009. aug. 2. 18:35
 10/10 anonim ***** válasza:
hmm... lehet ezt hívják de ja vunak?
2009. aug. 3. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!