Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Normális ha extrém durva...

Normális ha extrém durva videókat nézek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval ugye itt internet országban sok olyan dologhoz hozzáférhetünk amihez lehet inkább nem kéne. Én azt vettem észre hogy elég sok olyan videot nézek, ahol valaki meghal, vagy olyan képet, ma már rezzenéstelen arcal. De közben teljesen normálisnak érzem magam, de szerintem ez kicsit azért durva :S Ti is szoktatok hasonlókat?

2009. júl. 31. 03:57
1 2
 11/20 anonim válasza:
charonboat.comot tudom ajánlani. Esetleg Ebaum és az összes chan
2009. dec. 9. 21:22
 12/20 A kérdező kommentje:

Nem olyan oldalt keresek ahol ilyet lehet nézni, függő nem vagyok :D

Csak az érdekel, hogy ez normális-e.

2009. dec. 10. 14:08
 13/20 anonim ***** válasza:
Puruttya és gépzsír :D
2010. jan. 20. 18:47
 14/20 anonim ***** válasza:
én 14/L vagyok. Én is végig tudok nézni rezzenéstelen arccal ilyen videókat. De magamtól sosem keresek rá ilyen dolgokra a neten. Szerintem normális. Csak tudod, a felnőttek szerint nem normális, mert az ő korukban nem volt még ilyen erőszakos a világ mint most...
2010. jan. 20. 19:02
 15/20 anonim ***** válasza:

Hát én valahogy nem. Engem visszataszítanak az ilyenek. Én inkább emlék videókat szoktam nézni.. Na de nem ezvotl a kérdés. :D

Tehát. azért 100%osan nem normális. Esetleg ebből valami múlt?meghalt valakid? Vagy csak spontán nézed?

Mindenesetre érdekes. :D

2010. jan. 20. 19:09
 16/20 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim halltak meg, de nem hiszem hogy köze van hozzá, ez csak kiváncsiság, szerintem :)
2010. jan. 20. 19:51
 17/20 anonim ***** válasza:
extrem.puruttya.hu --> biztos vagyok benne, ohgy tetszeni fog neked :D
2010. jan. 20. 20:30
 18/20 anonim ***** válasza:
Akkor van gáz,ha ez bármilyen élvezetet nyújt.Szeretd nézni,vagy örömet okoz,hasonlók.
2010. jan. 21. 13:58
 19/20 A kérdező kommentje:

Még egyszer elmondom, hogy nem oldal ajánlatot kérek, a kérdésem így szolt: "NORMÁLIS ha extrém durva videókat nézek?"

Nem nyújt élvezetet, meg semmi, csak érdekel, hogy ilyen is van, létezik, látni hogy milyen dúrva is a világ, valójában...

2010. jan. 21. 21:16
 20/20 anonim válasza:

Én 34 éves vagyok, és magamról tudom, hogy jó esetben elmúlik az érdeklődésed.

Kb. 8 éve lett Internetem, ezáltal én 26 évesen néztem ilyeneket. Én akkor csodálkoztam rá a világra, hogy mik vannak!!! Mondjuk én inkább tattoos-testmódosítós oldalakat néztem, mert tetoválok. De én kínlódva néztem, csak a kíváncsiság hajtott. Mikor rájöttem, hogy, eddig álomvilágban éltem, felfogtam, és elegem lett. Ha viszont már zavar, hogy vágysz rá, hogy ilyeneket nézz, akkor inkább fordulj szakemberhez, mert vmi gyerekkori félrenevelés az ok. Nem a Te hibád, de a szüleid biztos ludasak! Persze ez csak feltételezés, ha nem unsz rá rövid időn belül.

2010. jan. 22. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!