Normális ha extrém durva videókat nézek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Szóval ugye itt internet országban sok olyan dologhoz hozzáférhetünk amihez lehet inkább nem kéne. Én azt vettem észre hogy elég sok olyan videot nézek, ahol valaki meghal, vagy olyan képet, ma már rezzenéstelen arcal. De közben teljesen normálisnak érzem magam, de szerintem ez kicsit azért durva :S Ti is szoktatok hasonlókat?
2009. júl. 31. 03:57
1/20 A kérdező kommentje:
Lefelejtettem hogy 16/F.
2009. júl. 31. 03:59
2/20 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem...Én is szoktam..bár én ezzel is akarok foglalkozni..mármint a halottakkal
3/20 anonim válasza:
Mármint egyáltalán nem durva:DDDDDDBocs
4/20 A kérdező kommentje:
huh , ja jó :D De azért kiváncsi lennék mások véleményére is :)
2009. júl. 31. 10:37
6/20 anonim válasza:
Szerintem sem az, én felnézek az ilyen emberekre.
7/20 A kérdező kommentje:
02:35 ösnek. Mert ? :D Felnézni? Ezt ironikusan mondtad vagy mi?! ::D
2009. aug. 1. 16:10
9/20 anonim válasza:
írni akartam h this is puruttya, de úgy látom már vki megelőzött ;-D
10/20 A kérdező kommentje:
Dehogy puruttya, nem nézek én olyanokat... (gépzsííír) xD
Én még puruttyán felül is nézek, kifejezetten olyan oldalakat, ami ezzel foglalkozik. Pl documentingreallity, vagy régebben a rotten, és még van egy kettő...
2009. aug. 3. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!