Hogyan szerezhetnék barátokat?
Figyelt kérdés
Tavaly elköltözött a legjobb barátom, és az osztály nagy része lányból áll, így a legtöbb barátom lány, viszont fiú barátok is jók lennének :/ A maradék fiú az osztályból elég hülye bár jóban vagyok néhánnyal de tudom, hogy velük nem alakulhatna ki jó barátság. Hol tudnék barátokat szerezni? És hogyan? F/152009. júl. 30. 19:09
1/6 anonim válasza:
Járj valamilyen sportedzésre, karate, foci, úszás, tenisz, lovaglás, vagy ami érdekel. Vagy valamilyen tanfolyam, tánciskola, szakkör. Olyat válassz, ami hosszú távú. Ott szerintem jobban összebarátkoznak az emberek, mert tudják, hogy nem csak 1-2 hétig lesznek együtt, és aztán sosem látják egymást. Vagy interneten szerepjáték, számítógépes játékos fórumok, akik összejárnak néha.
2/6 A kérdező kommentje:
Tenisz edzésre járok, ott rajtam kívül egy fiú van, akit utálok. Matek korepre meg egyik osztálytársammal megyek és oda egyedül szinte senki sem megy :S De azért köszönöm.
2009. júl. 30. 19:23
3/6 anonim válasza:
pedig én is ezt tudom ajánlani a hobbit. tényleg nem pont a sport vagy a suli de akármi, ha kitalálsz magadnak egy új időtöltést akkor jönnek majd a barátok.Amúgy nekem sincs sok, lány meg sajnos egyáltalán nincs
4/6 anonim válasza:
Így vagyok én is,mint az előző hozzászóló. :(
Mi lenne,ha így interneten összehoznánk ilyen kis közösséget? Persze ez közel sem ugyan olyan mint az élő,de szerintem nem lenne rossz. Például,aki ilyen kérdést tesz fel beinvitálnánk egy iwiw,vagy (ingyenes) myvip stb. kulbba és hátha kialakulna egy csapat. :)
Mit gondoltok erről?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet :D Bár nekem olyan barátok kellenének, akik a városomban laknak ^^
2009. aug. 1. 21:15
6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló hagysz egy e-mail címet? Vagy írj nekem és beszélhetünk róla :D
2009. aug. 5. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!