Miért vagyok ilyen?

Figyelt kérdés
Miért vagyok ilyen szerencsétlen? Miért vagyok akaratom ellenére ennyire antiszociális, amikor nem tettem semmit érte, hogy mások basszogassanak? Miért vagyok ennyire fos, szerencsétlen balf.asz? Mi a fa.szért történik ez az egész fos velem? Miért ilyen sz.ar az élet?
2012. szept. 13. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert ebben a világban aki ronda az semmit sem ér,ez van
2012. szept. 13. 20:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha az én véleményemre vagy kiváncsi: igen jól leírtad az Isten nélkül való élet jellemzését. Én is azelőtt, Isten nélkül jártamban, kietlen sivatagnak, vagy roncsolt tájnak éreztem magam, most meg egy virágos mező az életem, vagy egy szép illatos kert.

Ha a MIÉRT-re kéred a véleményemet, akkor ezt mondhatom: a karma. Az én felfogásom a keleti filozófiákat követi, és ez esetben a karma törvényét hozhatom magyarázatul. Kiki a saját előző életeiben összegyüjtögetett pirospontjait és fekete pontjait válthatja be a legközelebbi megtestesülés megformálására.

Próbálj meg jó lenni először is magadhoz. Bocsáss meg magadnak, és akkor sikerül másoknak is megbocsátanod. Legyél jó mindig mindenkihez. Aki rossz hozzád, azt szánd meg, mert nagyon rossz neki azta negatív szerepet eljátszani. Aki meg jó hozzád, azt fogadd a barátságodba, és kérdezgesd, hogy él, hogyan gondolkodik, vallásos-e, stb...

2012. szept. 13. 21:36
 3/4 A kérdező kommentje:
1.: nem vagyok ronda. Csak egy szerencsétlen balfa.sz. 2.: köszo a választ.
2012. szept. 13. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
hány éves vagy? akarsz barátkozni? :D Írj privátot ;)
2012. szept. 13. 23:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!