Miért vagyok ilyen?

Ha az én véleményemre vagy kiváncsi: igen jól leírtad az Isten nélkül való élet jellemzését. Én is azelőtt, Isten nélkül jártamban, kietlen sivatagnak, vagy roncsolt tájnak éreztem magam, most meg egy virágos mező az életem, vagy egy szép illatos kert.
Ha a MIÉRT-re kéred a véleményemet, akkor ezt mondhatom: a karma. Az én felfogásom a keleti filozófiákat követi, és ez esetben a karma törvényét hozhatom magyarázatul. Kiki a saját előző életeiben összegyüjtögetett pirospontjait és fekete pontjait válthatja be a legközelebbi megtestesülés megformálására.
Próbálj meg jó lenni először is magadhoz. Bocsáss meg magadnak, és akkor sikerül másoknak is megbocsátanod. Legyél jó mindig mindenkihez. Aki rossz hozzád, azt szánd meg, mert nagyon rossz neki azta negatív szerepet eljátszani. Aki meg jó hozzád, azt fogadd a barátságodba, és kérdezgesd, hogy él, hogyan gondolkodik, vallásos-e, stb...

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!